Bratara Fitness Razer Nabu X Verde

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Bratara Fitness Razer Nabu X Verde de la Razer

 

Nabu X este o bratara fitness dezvoltata de giganta companie Razer. Aceasta bratara este special creata pentru persoanele active, avand functii elaborate de monitorizare a activitatii fizice.

Se conecteaza la smartphone-ul tau prin Bluetooth, fiind compatibila atat cu iOS cat si cu Android. Bratara dispune de o interfata fara ecran, astfel incat sa nu ai o grija in plus. Atunci cand ai o notificare, bratara va vibra iar LED-urile vor lumina in diverse culori, in functie de tipul notificarii. Bratara Nabu X masoara pasii facuti, distanta parcursa, caloriile arse, dar si calitatea somnului. Aplicatia dedicata iti pune la dispozitie toate informatiile privind activitatea ta fizica si iti permite de asemenea sa iti setezi anumite obiective si sa iti urmaresti progresul.

O functie inovatoare oferita de bratara Nabu X este posibilitatea ca doi utilizatori ai unei bratari Nabu sau Nabu X sa faca schimb de informatii printr-o simpla strangere de mana. Astfel, se transmit rapid datele privind profilele de Facebook, Twitter sau WeChat, fapt pentru care bratara este numita un wearable de socializare. Bateria rezista intre 5 si 7 zile si se reincarca rapid. Bratara Nabu X este rezisenta la apa pana la un metru. Aceasta este realizata din materiale durabile, in culoarea verde.

Bratara fitness Razer Nabu X este accesoriul perfect pentru persoanele active, mereu in miscare.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.