Bratara Fitness Sony SWR10 black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Bratara Fitness Sony SWR10 black de la Sony

compatibilitate Android 4.4 +, Bluetooth 4.0, certificat IP58 - rezistent la apa

SmartBand vibreaza discret pentru a se asigura ca nu ratati niciun apel, notificare de mesaj sau alte alerte declansate pe smartphone-ul dvs. De asemenea, acest accesoriu vibreaza si atunci cand nu va aflati la mai putin de 10 metri fata de smartphone. Acum, puteti sa va lasati smartphone-ul in buzunar sau geanta si sa aveti garantia ca stiti intotdeauna cand primiti ceva. In plus, nu va veti mai putea rataci telefonul.

SmartBand este un dispozitiv de purtat non-stop. Este impermeabil si il puteti purta orice activitate desfasurati. Este discret si conceput sa arate minunat indiferent de stilul de imbracaminte. Alegeti dintr-o gama variata de culori vibrante si stiluri si purtati orice culoare doriti in fiecare zi. Butonul de prindere metalic, reprezentativ pentru Sony, si ledurile ii confera un aspect premium. SmartBand contine o unitate Core detasabila si o bratara confortabila.

Aplicatia Lifelog

Inteligenta accesoriului SmartBand este data de o inovatoare aplicatie de smartphone cu Android care inregistreaza automat activitatile fizice, de socializare si de divertisment. Puteti vedea pentru fiecare zi cat de activ ati fost si cum ati comunicat cu restul lumii. Tehnologia de purtat si inovatoarea aplicatie de inregistrare a activitatilor va vor ajuta si sa va stabiliti obiective si sa va monitorizati progresul. Lifelog va ajuta chiar sa aflati cum va fi vremea maine.

SmartBand, smartphone si Lifelog - putere la indemana

SmartBand este in contact permanent cu smartphone-ul prin Bluetooth. O alerta prin vibrare va anunta daca ati primit un apel, un mesaj sau o alta notificare. Atunci cand ascultati muzica pe drum, puteti reda, intrerupe si omite piese utilizand SmartBand. Conectarea utilizand NFC sau o procedura Bluetooth® standard este simpla. Aceasta tehnologie de purtat salveaza informatii despre ce anume faceti chiar si atunci cand nu va aflati in aria de acoperire a smartphone-ului si transmite automat informatiile atunci cand va reconectati. Urmariti-va stilul de viata si vedeti cum traiti cu Lifelog.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.