Bratara fitness Xiaomi Mi Band Fitness Monitor, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Bratara fitness Xiaomi Mi Band Fitness Monitor, Black de la Xiaomi

 

 

Mi Band Xiaomi

 

Va prezentam Mi Band bratara inteligenta cu o multime de functii utile de la compania Xiaomi. Mi Band Xiaomi se conecteaza la smartphone prin Bluetooth si poate functiona fara reincarcare timp de  30 de zile.
 

   
   

Actualizare in fiecare zi

 

Cu bratara Mi Band in fiecare zi aveti posibilitatea de a masura distanta parcursa, a controla numarul de calorii arse in timpul exercitiilor, precum si a activitatii somnului,  poate fi folosit ca si alarma. Mi Band va va ajuta sa controlati mai bine viata dumneavoastra.
 

   
   
Alergarea de dimineata? Nici o problema. Bratara Mi Band Fitness ofera informatii complete despre distanta pe care  ati parcurs  calculeaza  numarul de pasi parcursi precum si caloriile arse
   
   
Ciclism seara?Cu atat mai bine. Nu uitati sa purtati Mi Band si toate informatiile cu privire la kilometrajul parcurs vor fi afisate pe ecranul telefonului smartphone
   
   
Chiar si intalnirea de seara cu prietenii sau sesiunile de shopping nu vor trece neobservate cu noul prieten. Bucurati-va de viata si de nivelul de activitate psihica cu noua bratara de fitness Xiaomi Mi Band.
   
   
Pentru a simti o stare proaspata si plin de energie trebuie doar sa dormiti pe deplin. Si in copul de a oferi un somn sanatos vin in ajutor Mi Band care este capabil sa va controleze fazele de somn si va trezeste dupa cum puneti alarma
   
   

Nivel impermeabil IP67!

 

Avand in vedere nivelul de rezistenta la apa IP67 Mi Band este protejat impotriva apei si a prafului, permitand sporturi acvatice fara a scoate dispozitivul.
 

   
   
   
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.