Hama Adaptor display port-HDMI

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Hama Adaptor display port-HDMI de la Hama

Aveti nevoie de un adaptor DisplayPort HDMI?

DisplayPort este numele unuia dintre standardele pentru interfete grafice digitale si deoarece conectorii DisplayPort pe computere trebuie sa fie conectati monitoarelor care au alti conectori, cum ar fi VGA sau HDMI sau DVA, sunt necesare DisplayPort cabluri adaptoare.

High-Definition Multimedia Interface (HDMI) este un standard de interfata folosit pentru echipamente audiovizuale, cum ar fi televiziunea de inalta definitie si sisteme home theater.

Adaptorul DisplayPort HDMI de la Hama!

Adaptorul DisplayPort HDMI de la Hama, de culoare neagra, este special conceput pentru a adapta o interfata DisplayPort la un cablu HDMI. Acest lucru permite o conexiune intre placile grafice si notebook-uri cu monitoare, televizoare si proiectoare.Adaptorul are un conector placat cu aur, cu rezistenta scazuta de contact pentru a pastra o transmitere a semnalului sigura; izolarea suplimentara prevede o reducere eficienta a interferentelor electromagnetice, astfel incat sa puteti mentine o conexiune continua, fiabila. In plus, mufa asigura conexiune sigura.

Conectati-va astazi pentru a va bucura de o conexiune rapida, fiabila in cateva minute cu adaptorul HDMI DisplayPort de la Hama!

Vezi mai mult

  • General
    • Altele
      Conectori auriti
    • Tip accesoriu
      Adaptoare
    • Tip conector 1
      Displayport male
    • Tip conector 2
      HDMI male

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.