Cafea macinata Tchibo Black'n White, 250g

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Cafea macinata Tchibo Black'n White, 250g de la Tchibo

FOR BLACK ‘N WHITE o cafea care este disponibila in varianta macinata de 250g sau capsule cafea pentru espressoarele Tchibo Cafissimo.

Tchibo FOR BLACK ’N WHITE este gandit si creat pentru a satisface ambele dorinte ale unui bautor de cafea: energizare si relaxare. 

Prin procesul special de prajire, de 3 ori mai indelungat  a boabelor de cafea, am reusit sa obtinem o cafea care nu isi dilueaza gustul atunci cand adaugam lapte, nemaifiind necesar nici un compromis.

Procesul de productie a cafelei Tchibo FOR BLACK ´N WHITE este unic si este utilizat doar de compania Tchibo. Pentru a realiza cafeaua Tchibo FOR BLACK `N WHITE, o parte dintre boabe sunt prajite mai putin, iar cealalta parte sunt prajite mai indelungat. Boabele prajite mai putin ofera noii cafele Tchibo o nota subtila, in timp ce boabele prajite mai indelungat asigura aroma puternica. Acestea sunt amestecate dupa ce sunt prajite separat. Rezultatul consta intr-o cafea subtila, fara acizi, puternica si aromata, o cafea care isi pastreaza aroma si in combinatie cu laptele.

Te vei bucura de un gust complet si puternic indiferent cum iti doresti sa bei cafeaua: neagra si tare pentru o doza de energie sau fina si delicata, adaugand lapte, pentru relaxarea de dupa-amiaza. Suntem convinsi ca nivelul de calitate si versatilitate al produsului Tchibo FOR BLACK ’N WHITE va va cuceri.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.