Cafetiera Beko Foodster FCM1321W, 1000W, capacitate 10 cesti, functie ajustare aroma, oprire automata, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cafetiera Beko Foodster FCM1321W, 1000W, capacitate 10 cesti, functie ajustare aroma, oprire automata, Alb de la Beko

Cafetiera Beko Foodster FCM1321W, 1000W, capacitate 10 cesti, functie ajustare aroma, oprire automata, Alb
 
Functie aroma

Prin simpla apasare a butonului special Aroma, ai posibilitatea de a intensifica taria cafelei in functie de preferinte.
   
Rezervor detasabil

Curatarea si alimentarea cu apa se realizeaza usor datorita rezervorului detasabil.
   
Capacitate 10 cani

Stim cat de pretioase sunt clipele petrecute alaturi de cei dragi la o cafea. Acum, toti prietenii tai pot savura deodata o cafea proaspata, datorita capacitatii de 10 cesti a cafetierei
   
Preparare rapida

Timpul de preparare al cafelei este mai scurt datorita puterii de 1000 W, iar temperatura de fierbere de 95° C zii ofera cafelei un gust si o aroma desavarsite.
   
Functie keep warm

Indiferent cat de grabit ai fi dimineata, cafetiera se va asigura ca te poti bucura de gustul bogat al cafelei tale proaspete chiar si la mai mult timp de cand ai pregatit-o, datorita acestei functii.
   
Functia drip stop

Sistemul antipicurare impiedica scurgerea picaturilor ca sa te poti bucura de cafeaua proaspat facuta chiar si inainte de terminarea ciclului de preparare.

 



CARACTERISTICI GENERALE

Destinat pentru Cafea
Tip alimentare Cafea macinata
Utilizare Rezidential
Numar de cesti 10
Tip panou de comanda Mecanic
Material recipient Sticla
Functii Sistem Anti-picurare Oprire automata Picioruse anti-alunecare Filtru detasabil si lavabil Indicator nivel apa Rezervor apa detasabil Selectare intensite aroma Plita incalzita
Accesorii incluse Lingura masurare
Putere 1000 W
Culoare Alb

DIMENSIUNI

Capacitate recipient 1.8 l
Lungime 35 cm
Inaltime 39 cm
Latime 18.8 cm
Greutate 2.9 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.