Aparat pentru preparare cafea turceasca Beko BKK2113P, 2 recipiente, 1200 W, CookSense, AntiSpill, avertizare sonora, indicator luminos, gri, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat pentru preparare cafea turceasca Beko BKK2113P, 2 recipiente, 1200 W, CookSense, AntiSpill, avertizare sonora, indicator luminos, gri, negru de la Beko

Spune-mi cum iti bei cafeaua, ca sa-ti spun cum iti va fi ziua! Daca si tie iti place sa-ti incepi ziua in forta, aparatul de cafea turceasca Beko BKK2113P este raspunsul corect. Functia Cook Sense Brewing permite obtinerea prin fierbere a consistentei si gustului excelent al cafelei. Aparatul poate fi setat pentru una sau doua cesti de cafea pentru fiecare servire si va prelua automat cantitatea necesara de apa din rezervor.

Cook Sense

Functie ce permite obtinerea prin fierbere a consistentei si gustului excelent al cafelei.

Spin Jet

Sistem automat ce asigura mix-ul ideal fara sa mai fie nevoie de amestecarea manuala. Permite cafelei sa aiba spuma si consistenta corecta.

AntiSpill

Cu sistemul de siguranta pentru prevenirea revarsarii nu mai este necesar sa astepti langa aparat in timpul prepararii cafelei.

Avertizare sonora si luminoasa

Semnalizarea sonora si luminoasa va indica statusul prepararii cafelei.

Durata scurta de preparare

Stim ca dimineata esti mereu pe fuga si ai vrea sa-ti bei cafeaua cat mai repede posibil. Cu acest aparat vei putea pregati 2 cafele in mai putin de 3 min.

Preluarea automata a cantitatii de apa

Aparatul poate fi setat pentru una sau doua cesti de cafea pentru fiecare servire si va prelua automat cantitatea necesara de apa din rezervor.

Iluminarea zonei de fierbere

Aparatul proiecteaza o lumina albastra intensa in zona de fierbere, pe tot parcursul procesului de pregatire a cafelei.

Putere (W)

Capacitate vas (l)

Dimensiuni(lxLxA,cm)

Culoare

1200

1

28,0 x 22,8 x 21,5

Gri

Voltaj (V)

Lingura de masurare

Greutate neta (kg)

 

220

Da

4.1

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.