BlackDecker Cafetiera electrica Black+Decker BXCO870E, 12 cupe, 1.25l, 870W

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
249,54 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 250,73 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 9.19 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BXCO870E

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Cafetiera electrica Black+Decker BXCO870E, 12 cupe, 1.25l, 870W de la BlackDecker

Bucura-te in fiecare dimineata de o cafea proaspata, energizanta si aromata, cu ajutorul cafetierei moderne Black+Decker cu puterea de 870 W, ce poate pregati pana la 12 cesti de cafea. Cu design elegant si finisaje din inox, cafetiera este dotata cu buton On/Off, indicator de umplere a rezervorului care iti permite sa monitorizezi nivelul apei introduse in aparat, precum si un vas performant, cu o capacitate generoasa de 1.25 L, amplasat in partea superioara.

Placa de sustinere a vasului din sticla transfera caldura si il preincalzeste, astfel acesta va mentine cafeaua fierbinte pana la 40 de minute, dupa care se va opri automat, pentru siguranta si economisirea energiei. Carafa cafetierei este prevazuta cu maner ergonomic pentru o manevrare cat mai comoda si este realizata din sticla transparenta, rezistenta.

Functia anti-picurare previne scurgerea picaturilor de cafea din aparat cu ajutorul unei supape, in momentul in care vei dori sa torni cafeaua in ceasca si vei indeparta vasul din sticla, impiedicand astfel murdarirea suportului cafetierei sau a suprafetei pe care este expusa. De asemenea, cafetiera este prevazuta cu functia de reincalzire a cafelei, in cazul in care aceasta se raceste.

Cafetiera inovatoare Black+Decker va pastra aroma naturala a cafelei, datorita sistemului lent si constant de scurgere a apei fierbinti, intensificandu-i astfel aroma. Aceasta dispune de un filtru permanent reutilizabil, prevazut cu maner, detasabil, pentru o curatare usoara. Suportul rotativ pentru filtru este de asemenea, detasabil si lavabil.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.