DeLonghi Cafetiera De’Longhi ICM16210.BK, 1000W, Carafa din sticla, Capacitate 1.25 L, 10 cesti, Selector Aroma, Sistem anti-picurare, Oprire automata, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Cafetiera De’Longhi ICM16210.BK, 1000W, Carafa din sticla, Capacitate 1.25 L, 10 cesti, Selector Aroma, Sistem anti-picurare, Oprire automata, Negru de la DeLonghi

Cafetiera De’Longhi ICM16210.BK, 1000W, Carafa din sticla, Capacitate 1.25 L, 10 cesti, Selector Aroma, Sistem anti-picurare, Oprire automata, Negru

 

Bucurati-va de o cafea perfecta in confortul propriei case

Cafetiera De’Longhi ICM16210.BK, cu un design elegant ce se potriveste oricarei bucatarii, va ajuta sa va incarcati cu energie in fiecare dimineata, savurand o cafea proaspata si aromata.

Foarte usor de utilizat datorita panoului de control si a functiilor inteligente, precum selectarea aromei, pentru a se potrivi gustului dvs, aceasta cafetiera este alegerea perfecta in fiecare zi.

 

 

 

Functie Aroma

Modul lent de preparare permite apei un contact mai indelungat cu pudra de cafea pentru o extractie mai buna a aromei, oferind astfel cafelei un gust bogat. Puteti seta gustul cafelei, usor aromat sau mai intens, printr-o simpla apasare de buton.

 

Indicator de nivel al apei

Fereastra transparenta ofera o indicatie imediata asupra nivelului apei din rezervor, astfel incat sa obtineti o cafea asa cum va place, mai mult sau mai putin concentrata.  

 

Sistem anti-picurare

Datorita sistemului anti-picurare, puteti savura o ceasca de cafea proaspata inainte de finalizarea ciclului de preparare, intrerupand curgerea in cana, fara a varsa nici macar o picatura. Supapa opreste automat picurarea cafelei, impiedicand astfel stropirea suportului cafetierei sau a suprafetei pe care este asezata.

 

Program mentinere temperatura

Functia pastreaza la cald bautura preferata pana la 40 de minute dupa terminarea procesului de preparare.

 

Alarma pentru decalcifiere

In momentul in care este necesar sa fie efectuat un program de decalcifiere, cele 2 butoane ale cafetierei se vor aprinde simultan.

 

Filtru detasabil

Filtru de hartie in forma de V este foarte usor de inlocuit.

 

Oprire automata  

Dupa prepararea cafelei, cafetiera se opreste automat dupa 40 min pentru siguranta si economisirea energiei.

Componente compatibile cu masina de spalat vase  

Procesele de intretinere si curatare sunt esentiale utilizarii cafetierei. Astfel, puteti introduce partile componente ale acesteia (carafa, suportul filtrului) in masina de spalat vase, conform instructiunilor prezentate in manualul de utilizare.  

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.