Cafetiera Creative Collection Electrolux EKF5300, 1080 W, 1.4 l, 15 cesti, anti-picurare, functie Aroma, negru/inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Cafetiera Creative Collection Electrolux EKF5300, 1080 W, 1.4 l, 15 cesti, anti-picurare, functie Aroma, negru/inox de la Electrolux

Oprire automata pentru siguranta dumneavoastra


Functia de intrerupere de siguranta automata va dezactiva expresorul dupa o anumita perioada de inactivitate. Asa ca daca-l lasati deschis pentru a pastra cafeaua calda mai mult timp, nu trebuie sa va faceti griji sa nu uitati sa-l opriti dupa aceea.

Selector™Taste Intensity pentru intensitatea gustului


Reglati concentratia cafelei dupa pofta inimii cu selectorul de intensitate a gustului Taste Intensity Selector™. Alegeti o ceasca de cafea mai tare pentru diminetile dinamice sau una de cafea mai slaba pentru dupa-amiezile tihnite. Totul la simpla atingere a unui buton!

Filtru de apa PureAdvantage™


Acest produs este prevazut cu un sistem integrat de filtrare a apei pentru o cafea cu aroma si gust mai bun. Filtrul de apa inlocuibil va asigura multi ani de-acum inainte o cafea cu gust proaspat.

Functia Mentine cald

 

Acesta cafetiera Electrolux nu se rezuma la prepararea unei cafele cu gust minunat. lsi mentine temperatura timp mai indelungat cu ajutorul functiei de pastrare la cald. Deci beti-va cafeaua linistiti si fiti siguri ca si urmatoarea ceasca va fi la fel de gustoasa.

 

Caracteristici generale

Putere (W): 1080
Capacitate rezervor apa (l): 1.4
Capacitate cafetiera: 15 cesti


Functii

Selector aroma: Da
Sistem stocare cablu: Da


Caracteristici tehnice

Culoare: Negru / Inox
Lungime cablu (m): 1

Vezi mai mult

Produsele Electrolux beneficiaza de garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice si de 12 luni pentru persoanele juridice

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.