Cafetiera Krups Grind&Brew KM832810, vas din sticla, 1.25L, rasnita de cafea metalica, 3 setari, display digital, cronometru, Negru/Metalic

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
951,52 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 952,71 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 34.92 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

KM832810

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Cafetiera Krups Grind&Brew KM832810, vas din sticla, 1.25L, rasnita de cafea metalica, 3 setari, display digital, cronometru, Negru/Metalic de la KRUPS

Macina si prepara cafeaua automat pentru gust mereu propaspat si o aroma desavarsita.

Cafetiera Krups Grind and Brew ofera o cafea mereu proaspata, savuroasa, fara efort datorita procesului de rasnire, obtinand astfel o cafea aromata in fiecare zi. Cu o rasnita conica de inalta calitate incorporata, functii avansate si setari de ajustare a cantitatii si tariei cafelei, cafetiera Krups Grind and Brew este ideala pentru a-ti incepe ziua cu gustul incomparabil al unei cafelei din boabe proaspat rasnite.

Cafetiera Krups Grind and Brew: Macina si prepara cafeaua automat pentru gust mereu propaspat si o aroma desavarsita.

Nimic nu se compara cu aroma si savoarea unei cafele preparate cu boabe proaspat rasnite. Te poti bucura de dimineti pline de energie si savore, datorita cafetierei Krups Grind and Brew. Procesul automat de rasnire iti va permite sa prepari de fiecare data cafeaua din boabe de cafea proaspat macinate , folosind setarile tale favorite. Rezultatul va fi mereu o cafea perfecta, cu o aroma intensa. Acum iti poti personaliza cafeaua exact pe gustul tau.  Aparatul iti va permite sa ajustezi cantitatea si taria cafelei tale pentru rezultate perfecte de fiecare data.

Nu trebuie sa iti faci griji pentru intretinerea aparatului. Componentele detasabile sunt usor de curatat, iar panoul de control cu ecran LED ofera o interantiune simpla si intuitiva. Capacitatea aparatului poate oferi pana la 10-15 cesti de cafea, in timp ce functiile avansate alea cafetierei iti vor permite sa prepari cafeaua exact asa cum iti place tie  Nu iti ramane decat sa savurezi gustul extraordinar al cafelei tale preferate.

 

 

Alege o cafea mereu proaspata si aromata, exact asa cum iti place tie.

Diminetile sunt mai frumoase cand iti incepi ziua cu o cana de cafea fierbinte, care sa-ti incante simturile si sa te incarce cu energie. Aparatul a fost conceput pentru a-ti oferi o cafea aromata, desavarsita, in fiecare zi. Bucura-te de cafeaua ta preferata: adauga boabele de cafea, ajusteaza cantitatea si taria cafelei si lasa aparatul sa o prepare pentru tine.

 

Curatare usoara

Recipientul pentru boabele de cafea si partea exterioara a rasnitei sunt detasabile si usor de curatat.

 

Rasnirea perfecta

Prepara cafeaua cu aroma deplina si gust bogat  din boabe proaspat macinate in fiecare zi. Aparatul dispune de o rasnita conica de inalta calitate, ce ofera o macinare rapida si silentioasa, oferindu-ti toata savoarea boabelor, intr-o ceasca de cafea. Alege una dintre cele 3 grade de finete ale macinarii pentru o cafea exact asa cum iti place: cu cat cafeaua este mai fin macinata, cu atat cafeaua va fi mai intensa, cu note puternice si gust catifelat.

 

Design modern

Cu un design modern, cafetiera se va incadra perfect si va da un plus de eleganta oricarei bucatarii.

 

Interfata usor de utilizat

Panoul digital de control, cu ecran LED, este intuitiv oferind acces rapid catre functiile aparatului precum Functia de Pastrare la cald timp de 30 de minute, Oprirea Automata, Pornire programata si butonul de Pornire/Oprire.

 

Macinare rapida pentru o cafea mereu proaspata si aromata

Prepara mereu o cafea proaspata, si savureza altaturi de cei dragi o cesca plina de savoare. Aparatul iti va permite sa ajustezi numarul de cesti de cafea pe care doresti sa le prepari, pentru a obtine tot ce-i mai bun din boabele de cafea.

 

Functie pentru cafea macinata

Cafetiera Krups beneficiaza de functii dedicate pentru cafea boabe sau macinata, obtinand astfel rezultate perfecte de fiecare data, pentru oricare dintre cele douaa solutii ai opta.

 

Capacitatea ideala

Cafetiera beneficiaza de un recipient pentru boabe de 180 g si unul pentru apa de 1.25 L pentru a prepara de la 10 la 15 cesti de cafea, ideala pentru orice ocazie.

 

3 nivele de intensitate ale cafelei

Aparatul iti permite sa ajustezi intensitatea cafelei tale, de la aromata la puternica, pentru ca tu sa te poti bucura de bautura ta preferata, personalizata exact pe gustul tau.

 

Program de decalcifiere

Intretinere fara efort si performante de lunga durata datorita functiei de decalcifiere.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.