Cafetiera MPM MKW-04, 900W, 0.6 litri, rasnita cafea incorporata, 2 trepte de macinare, functie mentinere temperatura, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cafetiera MPM MKW-04, 900W, 0.6 litri, rasnita cafea incorporata, 2 trepte de macinare, functie mentinere temperatura, negru de la MPM

Incepeti-va ziua cu o ceasca de cafea aromata proaspat macinata. MKW-04 combina tehnologia si de design. Descoperiti gustul unui espresso perfect preparat si savurati-l in confortul propriei case.

Un bol incapator

Aparatul de cafea MKW-04 va permite sa preparati 4 cani de cafea odata. Este echipat cu un bol cu o capacitate de 0,6 litri, astfel incat sa puteti pregati cafea pentru intreaga familie. Blocul de picurare va permite sa scoateti ulciorul in orice moment, fara riscul de a pata mobila.

Confort

Puterea ridicata de 900 W din MKW-04 asigura functionarea rapida si eficienta a aparatului de cafea. Comutatorul automat de siguranta si reglarea in 2 trepte a macinarii cafelei sunt caracteristici foarte convenabile. Bolul si filtrele se pot spala in masina de vase.

Caracteristici generale:

Bol de sticla de 0.6 l (4 cani de cafea);

Indicator al nivelului apei cu scara;

Opritor pentru picurare pentru a intrerupe prepararea oricand;

Lumina de control a functionarii;

Placa de incalzire - temperatura cafelei este de 75 ℃ ± 2 ℃;

Filtru detasabil cu suport;

Rasnita de cafea din otel inoxidabil;

Optiuni de utilizare a cafelei boabe sau macinate;

2 trepte de macinare a boabelor de cafea;

Capacitate rasnita de cafea: 36 g;

Protectie impotriva functionarii fara capac;

Comutator automat de siguranta;

Picioare antiderapante din cauciuc;

Curatare usoara a bolului si filtrelui: se pot spala in masina de vase;

Caracteristici tehnice:

Tensiune: 220-240 V, 50/60 Hz

Putere nominala: 900 W

Pachetul contine:

1 x Cafetiera

1 x Lingura de cafea si perie

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.