Cafetiera Russell Hobbs Textures Grey 22613-56, 1.25l, Gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cafetiera Russell Hobbs Textures Grey 22613-56, 1.25l, Gri de la Russell Hobbs

Trezeste-te cu o cafea proaspata

Daca iubesti sa-ti prepari singur o cafea proaspata, dar vrei sa ai grija si de bugetul tau, avem vesti bune. Cafetiera inovativa Textures Grey incorporeaza stilul si toate functiile pe care le astepti de la o cafetiera de calitate.

Finisaj unic mat si lucios

Cafetiera Textures Grey are o carcasa atractiva, cu finisaje mate si lucioase, care ii ofera un aspect de calitate.
   
Tehnologie unica Showerhead

Aceasta functie inovativa stropeste ci apa toata cafeaua macinata, nu doar partea din centrul filtrului, in acest mod asigurandu-se ca este folosita toata cafeaua. Doarece este captata si dizolvata mai multa cafea, te poti bucura de o cafea cu gust mai intens si mai putina cafea risipita in filtru.
   
Prepara pana la 10 cesti intr-o carafa de 1,25 litri

Fie ca prepari cafeaua doar pentru tine sau pentru prieteni si familie; fie ca este bautura ta favorita atunci cand te trezesti sau preferata dupa o masa copioasa, Cafetiera Textures Grey are o carafa cu capacitate de pana la 10 cesti. In plus, functia de mentinere la cald te va ajuta sa te pastrezi cafeaua proaspata pentru o perioada mai lunga de timp.
   
Functionalitate Pause and Pour

Poti detasa carafa pentru a turna cafea in cesti chiar in timpul filtrarii cafelei. Procesul de filtrare va lua o pauza si va reincepe odata ce este pusa carafa la loc - astfel nu vei pierde nicio picatura de cafea.

Avand atat de multe functii si caracteristici, putem spune despre cafetiera Textures Grey ca isi va castiga un loc in inima casei oricarui iubitor de cafea. Fie ca preferi aromele mai intense sau mai slabe, cafetiera Textures Grey va prepara o cafea delicioasa, exact pe gustul tau.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.