Cafetiera Royal Blue Russell Hobbs 20134-56

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cafetiera Royal Blue Russell Hobbs 20134-56 de la Russell Hobbs

Cafetiera Royal Blue,1,25 L / 10 cesti, 1000W

Scoate la iveala adevaratele culori ale cafelei tale

Daca esti pasionat de design la fel cum esti de cafea, atunci vei iubi Cafetiera Colours cu un finisaj sofisticat in Royal Blue. Facand parte din Colectia Colours pentru Micul Dejun, are o tehnologie avansata cu "dus" si atinge temperatura optima de preparare cu 50% mai rapid* pentru o cafea cu un gust mai bogat.

Cafetiera Royal Blue are un design compact si elegant. Poate prepara pana la 10 cesti si are o carafa de sticla de 1,25 litri si 1 lingura de masurat care te ajuta sa obtii cantitatile corecte. Fie ca preferi o aroma mai intensa sau mai slaba, acest aparat avansat te va ajuta sa iti prepari o cafea delicioasa, exact asa cum iti place.

*In comparatie cu Cafetiera Russell Hobbs Cottage 18504-56

Tehnologie Avansata cu

Tehnologie Avansata cu "Dus"

Tehnologie avansata cu "dus" pulverizeaza apa peste toata cafea macinata, mai uniform si mai rapid. Aceasta distributie imbunatatita a apei face ca mai multa cafea sa fie dizolvata si sa fie extras mai mult gust.
Atinge cu 50% mai Repede Temperatura Optima

Atinge cu 50% mai Repede Temperatura Optima

Controlul temperaturii imbunatatit face ca apa sa atinga temperatura corecta pentru cafea mai eficient si la standardul Specialist Coffe Association of Europe (SCAE). Acesta este standardul pus de oamenii care stiu cu adevarat ce gust ar trebui sa aiba cafeaua. Asa ca daca lor le place, ar trebui sa-ti placa si tie.

CARACTERISTICI

  • Tehnologie avansata cu "dus" pentru o temperatura mai buna si o mai buna extragere a cafelei*
  • Cu 50% mai rapida* in a atinge temperatura optima
  • Capacitate de 1,25 litri
  • Lingura de masurat o ceasca
  • Prepara 10 cesti mari
  • Carafa de sticla
  • Recipient filtru detasabil
  • Functie Pause and Pour
  • Buton pornire/oprire iluminat
  • Indicator nivel apa
 
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.