Cafetiera Russell Hobbs 20132-56

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cafetiera Russell Hobbs 20132-56 de la Russell Hobbs

Cafetiera 1,25 L / 10 cesti otel inox gri STORM GREY NOU

Coloreaza-ti diminetile

Oricare ar fi preferintele tale cand vine vorba de cafea, iti va placea gustul mai bogat al cafelei atunci cand este preparata cu aceasta cafetiera fabuloasa. Cafetiera Storm Grey este o declaratie de stil dotata cu toate functiile necesare pentru a prepara o cafea cu un gust perfect. Parte din Colectia Colours pentru micul dejun, aceasta cafetiera are o tehnologie avansata cu "Dus" si atinge temperatura optima de preparare a cafelei cu 50% mai rapid* pentru a oferi un gust mai bogat cafelei.

Cafetiera Flame Red este eleganta si compacta. Poate prepara pana la 10 cesti in carafa ei de sticla cu capacitate de 1,25 litri, iar lingura de masurat te va ajuta sa obtii cantitatile optime. Fie ca preferi aromele intense sau slabe, acest aparat avansat iti va prepara cafea exact pe gustul tau.

*vs. Russell Hobbs Cottage Coffee Maker, No 18504-56

Tehnologie Avansata cu Tehnologie Avansata cu "Dus"
Tehnologie avansata cu "dus" pulverizeaza apa peste toata cafea macinata, mai uniform si mai rapid. Aceasta distributie imbunatatita a apei face ca mai multa cafea sa fie dizolvata si sa fie extras mai mult gust.
Atinge cu 50% mai Repede Temperatura Optima
Atinge cu 50% mai Repede Temperatura Optima

Controlul temperaturii imbunatatit face ca apa sa atinga temperatura corecta pentru cafea mai eficient si la standardul Specialist Coffe Association of Europe (SCAE). Acesta este standardul pus de oamenii care stiu cu adevarat ce gust ar trebui sa aiba cafeaua. Asa ca daca lor le place, ar trebui sa-ti placa si tie.

CARACTERISTICI

  • Tehnologie avansata cu "Dus" pentru o temperatura mai buna si o extragere mai buna a cafelei*
  • Cu 50% mai rapida* in a atinge temperatura optima
  • Capacitate de 1,25 litri
  • Lingura de masurat
  • Prepara 10 cesti mari
  • Carafa de sticla
  • Recipient filtru detasabil
  • Functie Pause and Pour
  • Buton Pornire / Oprire luminos
  • Indicator nivel apa
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.