Russell Hobbs Cafetiera Colours Plus Heavenly Blue 20136-56, 1000 W, 1.25 l, 10 cesti, albastru/negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Cafetiera Colours Plus Heavenly Blue 20136-56, 1000 W, 1.25 l, 10 cesti, albastru/negru de la Russell Hobbs

Cafetiera Heavenly Blue Colours Plus combina tehnologia experta de preparare a cafelei cu stil si culoare. Ceasca de cafea proaspat preparata este una dintre acelee mici placeri ale vietii. Impartita cu prietenii sau bauta in timp ce citesti stirile, Cafetiera noastra Colours Plus prepara o cafea fantastica prin apasarea unui singur buton - nu exista nimic mai simplu. Avand o carcasa albastra, cafetiera reprezinta un accent elegant in casa oricarui iubitor de cafea.

Tehnologia noastra inovativa cu dus stropeste apa fierbinte prin cafeaua macinata, asigurand o distribuire a apei mai buna si o temperatura imbunatatita*. Pentru o cafea preparata rapid, dar care nu este niciodata grabita - temperatura optima de preparare a cafelei 50% mai repede*, asteptatul dupa bautura ta preferata este o chestiune din trecut. Carafa de sticla are o capacitate de 1,25 litri, indeajuns de incapatoare pentru aproape zece cesti standard de cafea. Asa ca acum poti sta linistit deoarece poti prepara cafea doar pentru tine, ori pentru inca noua persoane dragi.

Fie ca vrei sa reumpli sau sa iti torni o noua ceasca de cafea, functia utila pause and pour previne cafeaua proaspat preparata sa curga cand carafa nu este la locul ei. In plus, tehnologia anti-picurare te ajuta sa iti menti suprafetele curate.

*In comparatie cu Cafetiera Russell Hobbs Cottage 18504-56
 
Lingura de Masurat

Include o lingura de masurat pentru 1 ceasca de cafea, pentru a te asigura ca folosesti de fiecare data cantitatea perfecta de cafea.
   
Anti-picurare

Aceasta cafetiera eleganta are incorporata o functie anti-picurare care porneste automat atunci cand carafa este detasata.

Caracteristici


Putere (W) 1000
Capacitate rezervor apa (l) 1.25
Capacitate cafetiera 10 cesti

Functii

Sistem anti-picurare Da
Indicator nivel apa Da
Buton Pornit/Oprit iluminat Da
Oprire automata Nu
Picioruse anti-alunecare Nu

Caracteristici tehnice

Culoare Albastru/Negru
Altele Carafa de sticla
Lingura de masurat
Recipient filtru detasabil
Functie Pause and Pour

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.