Russell Hobbs Cafetiera Luna Solar Red 23240-56, 1000 W, 1.8 l, display LCD, timer, rosu/inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
360,51 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 361,70 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 13.26 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

23240-56

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Cafetiera Luna Solar Red 23240-56, 1000 W, 1.8 l, display LCD, timer, rosu/inox de la Russell Hobbs

Fii fermecat de rosul ademenitor al Cafetierei Solar Red in timp ce te relaxezi si iti bei cafeaua proaspat preparata. Iar pentru acele dimineti in care singurul lucru care te poate da jos din pat este o cafea tare, poti chiar sa utilizezi timerul programabilpentru a avea cafeaua gata pregatita.

Avand o capacitate de 1,8 litri, iti poti servi toti prietenii si toata familia fara sa trebuiasca sa reumpli carafa. Dar cel mai important lucru dintre toate, nu numai ca vei fi vrajit de rosul cosmic al cafetierei, pregateste-te sa fii fascinat de calitatea remarcabila a cafelei care are un gust venit parca din alt univers.

Mentinere la Cald, Curatare Automata
Multumita plitei integrate cu mentinere automata la cald, nu o sa mai fie nevoie sa prepari o noua cafea daca uiti de ea, iar datorita recipientului lavabil al filtrului si functiei de curatare automata cafetiera este mai usor si mai rapid de curatat.

24 hour programming

Timer  Programabil de 24 de Ore
Daca aveti un program aglomerat sau aveti treburi de rezolvat, aceasta cafetiera este ideala. Functia cu timer programabil de 24 de ore te ajuta sa ai o cafea fierbinte pregatita in orice moment al zilei.

1.5 litre capacity

Capacitate de 1,8 litri
Avand un rezervor de apa mare de 1,8 litri, Cafetiera Luna poate sa umple carafa cu pana la 12 cesti de cafea. Aceasta este ideala pentru vizitele musafirilor, ori pentru acele dimineti lungi si relaxante.

 

Tehnologie avansata cu dus

Rezervor de apa cu capacitate de 1,8 litri

Indicator nivel apa

Carafa cu capacitate de 12 cesti

Timer programabil de 24 de ore

Ecran LCD albastru

Recipient filtru lavabil

Plita cu mentinere automata la cald

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.