Calculator birou Canon HS121TGA white, 12 digiti

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Calculator birou Canon HS121TGA white, 12 digiti de la Canon

Calculator birou Canon HS121TGA white, 12 digiti, display LCD, alimentare solara si baterie.

Primul calculator antibacterian de la Canon introduce calculele igienice in birouri, scoli, spitale si in toate locurile publice. Calculatorul este confectionat din materiale reciclate, ceea ce il face atat curat, cat si ecologic.

Caracteristici: Calculator antibacterian, rezistent la microbi, Carcasa inferioara este confectionata din materiale reciclate de la copiatoarele Canon, Sursa de alimentare dubla: solara si de la baterie inlocuibila, Calculator de birou cu 12 cifre, Afisaj LCD mare, intern, inclinat, Functie de calcul fiscal, Functie de oprire automata.

Bacteriile se pot acumula pe capacul si pe tastele calculatorului la fiecare utilizare a acestuia. Calculatorul antibacterian de la Canon ajuta la eliminarea oricaror potentiale probleme de igiena, deoarece este prevazut cu un agent anorganic antimicrobian aprobat, aplicat pe carcasa superioara din plastic si pe partea superioara a tastelor. Acesta impiedica sau reduce dezvoltarea bacteriilor - facandu-l calculatorul ideal pentru birouri, scoli, cantine, spitale si toate celelalte locuri publice. Este cea mai sigura alegere pentru uzul in comun sau individual.

Produs din materiale Canon reciclate
Acest calculator de birou cu 12 cifre este fabricat din materiale de copiatoare Canon 100% reciclate pentru carcasa inferioara a calculatorului. Aceasta maximizeaza eficienta utilizarii resurselor si reduce risipa. Atat din punctul de vedere al increderii, cat si din cel al preocuparii pentru mediu, calculatorul HS-121TGA este cel mai bun.

Eficienta cu economie de energie
HS-121TGA dispune de o sursa de alimentare dubla, deosebit de practica. Energia solara asigura o eficienta energetica maxima, in timp ce alimentarea de rezerva de la baterie garanteaza ca acest calculator nu va va dezamagi niciodata, indiferent de conditiile de luminozitate. Functia de oprire automata permite oprirea calculatorului atunci cand nu este utilizat, pentru a economisi si mai multa energie. Calculatorul dvs. are si o baterie care poate fi inlocuita, pentru o durata de utilizare prelungita, spre deosebire de unele calculatoare care trebuie aruncate dupa consumarea bateriei unice.

Functie de calcul fiscal pentru economie de timp
Calculati diferentele de taxe fiscale printr-o singura atingere, cu ajutorul celor doua taste practice pentru calcule fiscale. Alte functii includ un afisaj pentru "semn de comanda de calcul" pentru verificarea starii calculatorului, calcule constante, selectoare glisante foarte practice pentru rotunjiri si zecimale, precum si taste pentru total general, comutare, schimbare de semn si procente.

Afisaj LCD mare
Un afisaj LCD intern mare, inclinat, asigura citirea cifrelor dintr-o privire. Tastatura spatioasa si tastele mari si rezistente permit operarea precisa si fara efort. HS-121TGA este disponibil in doua culori - alb stilat sau negru elegant. Indiferent ce doriti de la un calculator, aceasta solutie inteligenta va ofera si mai mult... combinand avantajul caracteristicii antibacteriene, preocuparea fata de mediu si eficienta generala de calcul.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.