D-Link Camera de securitate Day/Night, Wireless N DCS-932L

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Camera de securitate Day/Night, Wireless N DCS-932L de la D-Link

D-Link, Camera de securitate Day/Night, Wireless N, WPS, IR 5m, microphone, Vizualizare Imagini Prin Cont Gratuit Mydlink

Cu totii suntem atenti sa ne protejam locuinta. Camerele web sunt excelente pentru apeluri video via internet si teleconferinte, insa cand vine vorba de supraveghere acestea nu sunt suficiente, indeosebi fiindca este necesara conexiunea la un PC. Asadar, pentru monitorizarea locuintei veti avea nevoie de camere IP pentru a transmite flux de imagini pentru aplicatii de supraveghere si inregistrare.

   
Camerele de securitate IP de la D-Link sunt disponibile atat in varianta cu cabluri, dar si wireless, cu senzori de rezolutie mare capabili sa ruleze imagini si sunete conform standardelor tehnologice, inclusiv JPEG/MPEG-4. Important este ca acestea pot functiona in conditii de luminozitate redusa, si va pot oferi posibilitatea descarcarii imaginilor live, direct pe telefoanele mobile 3G.
   

Intreaga gama de produse D-Link este proiectata pentru o instalare rapida si usoara. Administrarea lor este simpla, prin intermediul unei interfete web cu ajutorul careia puteti inregistra direct pe hard drive-ul calculatorului personal sau utilizand un dispozitiv de stocare extern. Camerele pot fi setate sa functioneze dupa cum doriti, pe baza unui program prestabilit sau automat - la detectarea de miscare.

Spre deosebire de camerele web traditionale, modelele DCS-930L si DCS-932L incorporeaza un procesor si un server web, ceea ce se traduce printr-o functionare excelenta chiar si in lipsa unui calculator personal pornit. Ambele modele, prin intermediul conectarii wireless la o retea, ofera utilizatorului o cale simpla si eficienta de supraveghere de la distanta a locuintei sau a biroului. 
 
     

Cu aplicatia mydlink pentru iPhone si Android puteti vizualiza cu usurinta inregistrarile de pe camera dumneavoastra de oriunde, prin intermediul internetului sau a unei conexiuni 3G. Veti putea astfel sa vizualizati ce se intampla acasa sau in alte zone unde se afla montata camera, toate acestea chiar si in lipsa accesului la un calculator. Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati aplicatia mydlink conform sistemului dumneavoastra de operare (iOS sau Android) si va veti putea bucura in cel mai scurt timp de functionalitatile camerei de supraveghere.

 

Zero Configuration este functia ce va permite sa fiti gata de utilizarea aparatului dumneavoastra in cel mai scurt timp. Cu o simpla apasare de buton sau o conexiune la cablul ethernet, Zero Configuration va ofera in mod automat o configurare si o conexiune inteligenta la camera dumneavoastra.

 
Soft-ul D-ViewCam poate fi gasit la toate camerele care au activa optiunea mydlink si va permite sa gestionati si vizualizati pana la 32 de camere pe un singur ecran
   
Camera D-Link DCS932L Wireless N Zi si Noapte pentru acasa reprezinta o solutia ideala de monitorizare permaneta. Cu LED-urile de infrarosu incorporate si cu senzor de imagine de intensitate scazuta, DCS-932L poate furniza capturi video chiar si atunci cand luminozitatea este foarte slaba sau inexistenta, obtinandu-se astfel un dispozitiv ideal pentru supravegherea copilului in camera sa.
   
Tip
Utilizare Indoor
Tip camera Digitala
Senzor
Tip CMOS
Dimensiune 1/5 inch
Night Vision
IR Da
Distanta IR 5 m
Optica
Distanta focalizare (f) 5.01 mm
Diafragma (F) 2.8
Zoom digital 4x
Conectivitate
Port retea RJ-45
Viteza retea 10/100 MBps
WiFi Da
Standard WiFi 802.11b/g/n
Microfon incorporat Da
General
Mod inregistrare Color
Alb-Negru
Format camera Mini
Rezolutii suportate 640x480
320x240
160x120
Max frame rate 30 fps @640 x 480
Memorie RAM 32 MB
Memorie Flash 4 MB
Compresia datelor MJPEG
Alimentare 5V DC
Securitate Password authentication
|HTTP digest encryption
Protocoale - IPV4, ARP, TCP, UDP, ICMP
- DHCP Client
- NTP Client (D-Link)
- DNS Client
- DDNS Client (Dyndns and D-Link)
- SMTP Client
- FTP Client
- HTTP Server
- PPPoE
- UPnP Port Forwarding
- LLTD
Detectare miscare Da
Video streaming Da
Dimensiuni Camera: 27.2 x 60 x 96 mm
Camera with stand: 65.8 x 65 x 126 mm
Greutate 76.9 g
Tip conexiune retea WiFi, Ethernet
Tip antena Interna
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.