Edimax Wireless IP Camera 802.11n, 720P HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Wireless IP Camera 802.11n, 720P HD de la Edimax

Camera de retea Edimax IC-3116W 720p wireless este un dispozitiv versatil de monitorizare, ideal pentru supravegherea locuintei, a magazinului sau a fabricii pe timp de zi si de noapte. Prin tehnologia Plug-n-View de la Edimax, nu mai este necesara nicio configurare complicata si va puteti conecta camera la cloud intr-un mod simplu si o puteti monitoriza de la distanta printr-un smartphone, tableta sau laptop. Capturile de imagini declansate de miscare si trimiterea pe email va asigura ca veti fi informat cu privire la fiecare eveniment. IC-3116W vine cu o interfata wireless, ceea ce face ca instalarea sa fie simpla pentru orice aplicatie de monitorizate de pentru acasa/magazin/fabrica.

Plug-n-View pentru o monitorizare la distanta 24/7


Tehnologia Plug-n-View de la Edimax simplifica supravegherea curtii, garajului, magazinului, fabricii sau a altor bunuri. Prin tehnologia Plug-n-View, puteti conecta camera de retea la cloud in doar cativa pasi simplu si o puteti accesa de la distanta printr-un smartphone, tableta sau computer, indiferent de locul unde va aflati.

 

Vedere de noapte


Cu un senzor de lumina, senzor de imagine, si LED-uri IR, IC-3116W poate satisface toate cerintele legate de supravegherea de interior si exterior, chiar si in mediile cu lumina redusa. Prin ICR automat (Filtru atenuare IR), lumina infrarosie este filtrata pe timpul zilei si lasata sa treaca pe timpul noptii, ceea ce asigura o buna calitate a culorilor in comparatie cu alte modele ale camerelor de retea.

 

Capturi si inregistrari declansate de miscare


Puternicul sistem de detectare a miscarii din aceasta camera de retea va asigura ca veti avea probele tuturor evenimentelor infractionale. Puteti predefini o zona din perimetrul monitorizat pentru detectarea miscarii; iar cand miscarea este detectata in zona specificata, camera de retea va realiza imediat capturile sau inregistrarile video ale evenimentului.

 

Filmari de inalta calitate

Edimax IC-3116W este realizata cu un obiectiv larg 2,2mm care acopera un unghi de vizualizare de 69 grade, ceea ce o face sa fie adecvata pentru filmarea pe o raza larga cu o singura camera de retea. Cu un senzor CMOS de megapixeli, aceasta camera de retea are posibilitatea de a captura filme 720p (1280 x 720) la 24 de cadre pe secunda.

Tip
Utilizare Indoor
Tip camera Digitala
Senzor
Tip CMOS
Night Vision
IR Da
Distanta IR 4.5 m
Optica
Distanta focalizare (f) 2.2 mm
Conectivitate
Port retea RJ-45
Viteza retea 10/100 MBps
WiFi Da
Standard WiFi 802.11b/g/n
General
Mod inregistrare Color
Alb-Negru
Format camera Mini
Rezolutii suportate 1280x720
640x480
320x240
Max frame rate 30 fps @640 x 480
Memorie RAM 64 MB
Memorie Flash 8 MB
Compresia datelor H.264
Motion JPEG
Alimentare 12V DC
Protocoale

v4, HTTP, TCP, ICMP, RTSP, RTP, UDP, RTCP

SMTP, SNTP, FTP, DHCP, ARP, DNS, PPPoE

Detectare miscare Da
Dimensiuni 65 x 110 x 27.2 mm
Greutate 100g
Tip conexiune retea WiFi, Ethernet
Tip antena Interna
Numar antene 1
Altele LED indicators: Internet, LAN/Wi-Fi LNK/ACT, Power
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.