Edimax Camera IP 720p Wireless H.264 PT, Day & Night

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Camera IP 720p Wireless H.264 PT, Day & Night de la Edimax

 
Camera de retea Edimax IC-7112W 720p HD Pan and Tilt Wi-Fi este un dispozitiv versatil de monitorizare, ideal pentru supravegherea locuintei, a magazinului pe timp de zi si de noapte. Prin tehnologia Plug-n-View de la Edimax, nu mai este necesara nicio configurare complicata si va puteti conecta camera la cloud intr-un mod simplu si o puteti monitoriza de la distanta printr-un smartphone, tableta sau laptop.

IC-7112W are un sistem de detectie a miscarii si un slot pentru card microSD/SDHC. Inregistrarea la detectia miscarii va asigura ca veti inregistra orice activitate neobisnuita, iar interfata wireless pentru utilizator va permite o instalare si o monitorizare usoara. Iar prin aplicatia EdiLife pentru smartphone, IC-7112W face parte din solutiile smart home Edimax.

 

Plug-n-View pentru o monitorizare simpla la distanta 24/7

Tehnologia Plug-n-View de la Edimax simplifica supravegherea curtii, garajului, magazinului, fabricii sau a altor bunuri. Prin tehnologia Plug-n-View, puteti conecta camera de retea la cloud in doar cativa pasi simplu si o puteti accesa de la distanta printr-un smartphone, tableta sau computer, indiferent de locul unde va aflati.

 
 

Vedere de noapte

Cu un senzor de lumina, senzor de imagine si patru LED-uri cu infrarosu, IC-7112W este bine echipata pentru a indeplini nevoile de securitate si supraveghere de interior, chiar si in conditiile de lumina redusa si de noapte. Iar prin ICR automat (Filtru atenuare IR), lumina infrarosie este filtrata pe timpul zilei (lasata sa treaca pe timpul noptii), ceea ce asigura o buna calitate a culorilor video in permanenta.

 
 

Pan & Tilt motorizat

Cu abilitatea de a se roti la ±355 grade si de a se roti la ±120 grade, IC-7112W va ofera un unghi de vizualizare mai larg in comparatie cu camerele de retea obisnuite. Puteti controla de la distanta rotatia si inclinarea camerei printr-un browser web si folosind o aplicatie pentru smartphone.

 
 

Inregistrare declansata la detectarea miscarii

Puternicul sistem incorporat de detectie a miscarii va asigura ca sunteti informat cu privire la orice activitate neobisnuita. Puteti predefini zone multiple in raza monitorizata pentru detectia miscarii; iar cand este detectata o miscare in zona specificata, camera de retea va produce imediat o inregistrare a evenimentului – stocand datele pe un card microSD/SDHC sau trimitandu-le automat prin email sau FTP.

 
 

Trimitere de notificari si alerte video

Trimiterea notificarilor este declansata de detectarea de sunet sau miscare, iar cand un sistem de detectare este declansat, IC-7112W trimite suplimentar alerte prin inregistrari video catre email sau cardul microSD. In cazul in care camera este oprita, trimiterea notificarilor este posibila imediat dupa repornire, pentru a-i tine pe utilizatori informati cu privire la orice activitate neobisnuita

 
 

Inregistrari video de inalta calitate

IC-7112W este prevazuta cu un obiectiv angular de F2.0 care acopera un unghi de vizualizare larg de 78 de grade. Cu un senzor CMOS megapixel, aceasta camera de retea are posibilitatea de a face inregistrari video 720p (1280 x 720) la 30 de cadre pe secunda.

 
 

Slot pentru card MicroSD/SDHC pentru stocare locala

Un slot pentru card incorporat microSD/SDHC suporta carduri de pana la 32GB pentru stocarea locala si pentru backup.
*Recomandat minim 8GB microSD. Nu suporta carduri mai mici de 2GB.

 
Tip
Utilizare Indoor
Tip camera Analog
Senzor
Tip CMOS
Night Vision
IR Da
Leduri 8
Distanta IR 4.5 m
Conectivitate
Port retea RJ-45
Viteza retea 10/100 MBps
WiFi Da
Standard WiFi 802.11b/g/n
Card micro SDHC
General
Mod inregistrare Color
Alb-Negru
Format camera Dome
Rezolutie 1280 x 720 pixeli
Rezolutii suportate 1280 x 720
640 x 360
320 x 176
Max frame rate 30 fps
Filtru IR CUT
White Balance Auto
Gain Control Auto
Memorie RAM 128 MB
Memorie Flash 8 MB
Compresia datelor H.264
Alimentare DC 12V / 1A
Protocoale IPv4, HTTP, TCP, ICMP, RTSP, RTP, UDP, RTCP, SMTP, SNTP, FTP, DHCP, ARP, DNS
Detectare miscare Da
Rotatie verticala manuala 120 grade
Rotatie orizontala manuala 355 grade
Temperatura de operare 0℃ ~ +40℃
RH 90% Max
Sisteme de operare Plug-n-View
EdiView
Dimensiuni 128 x 112 x 116 mm
Greutate 241 g
Functii - Senzor teperatura si umiditate
- Senzor lumina
Tip conexiune retea WiFi, Ethernet
Tip antena Interna
Numar antene 1x Externa
1x Interna
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.