Edimax Camera IP Full HD Wi-Fi Fisheye with 180-Degree Panoramic View

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Camera IP Full HD Wi-Fi Fisheye with 180-Degree Panoramic View de la Edimax

Camera Fiseye IC5150W de la edimax ofera o vedere larga, vedere panoramica de 180 de grade, pentru o securitate/monitorizare mai eficienta a locuintei, magazinului, fabricii fara punctele moarte asociate cu lentilele standard folosite la camerele de retea. Iar cu tehnologia Edimax Plug-n-View, este foarte usor de configurat pentru a conecta camera la cloud fara complicatii apoi monitoriza de la distanta direct de pe telefon, tableta sau laptop.

Avand un microfon incorporat, sistem de detectie al sunetului si al miscarii si slotul de card miscroSD/SDHC, camera vine perfect echipata sa va protejeze proprietatea si este deasemenea customizabila. Detectia miscarii poate fi configurata conform zonelor de detectie setate de utilizator, si impreuna cu detectia sunetului si inregistrarile declansate de sunet ofera un sistem de securitate foarte puternic mereu in alerta sa capteze orice miscare(sunet) suspicios. Iar pentru instalare si monitorizare, interfata grafica intuitiva face totu lmai usor. Observati Imaginea de ansamblu in Full HD 1080p si nu pierdeti nimic nici o data.

 

Vedere Panoramica 180o acopera mai mult cu mai putin

Proiectata cu o lentila panoramica de unghi larg (180 de grade) pentru o vedere mai buna, mai larga si fara limitarile punctelor moarte sau unghiurilor incomode ale camerelor WiFi traditionale. Dewarpingul Nativ, integrat, reface imaginea si videoul intr-o singura vizualizare in directii multiple ce ar fi necesitat altfel mai multe camere, reducand astfel bandwithul si costurile de stocare. Obtineti mai multa valoare din bgetul de securitate cu ajutorul camerei Fisheye ce are capacitatea de a face ce altfel ati realiza cu 2-4 camere standard de retea.

 
 

Imagini si Video Full HD 1080p

Imagini de inalta calitate, clare si proaspete la rezolutie de 1080p Full HD (1920x1080) cu un senzor CMOS de 2 MP si inregistrand la 30 de FPS. o lentila larga cu F2.0 acopera un unghi orizontal de vizualizare de 180 de grade.

 
 

Dewarping Nativ cu Vizualizare Normala

Dewarpingul integrat si reducerea distorsionarii imaginii ajuta la convertirea imaginilor intr-un mod "Normal" de vizualizare pentru o utilizare usoara.

 
 

Inregistrare pe Cloud Gratis

Integrati si salvati inregistrari video si evenimente direct pe cloud in loc de medii de stocare locale, pentru backup in timp real.

 
 

Control ePTZ pentru Detalii Ample

Pan, tilt si zoom digital in zone de interes pentru o focalizare mia clara si detalii ample in timp ce camera inregistreaza imaginea de ansamblu.

 
 

Wide Dynamic Range (WDR)

Echipata cu un senzor de imagine de inalta perfomranta si functii WDR pentru imagini de inalta calitate si inregistrari cu maim ulte detalii in conditii de luminozitate scazuta sau contrast puternic.

 
 

Inregistrari Declansate de Detectia Miscarii

Sistemul de detectie al miscarii integrat cu zone de detectie pre definite ofera pace sufleteasca captand orice activitate suspicioasa. Cand miscarea este detectata, camera va produce un filmulet al evenimentului imediat - salvandu-l local pe cardul miscroSD/SDHC sau pe FTP, email sau Cloud.

 
 

Inregistrare Declansata de Detectie Sunet

Dotat cu capabilitatea de a detecta sunetul cu ajutorul microfonului incorporat. Cand sunetul este detectat camera va filma imediat in aceiasi fel ca si in cazul Detectiei Miscarii, si va salva fisierul local pe cardul microSD/SDHC sau il va trimite catre un serv FTP, pe email sau pe Cloud. Integrarea acestei capabilitati ofera un nivel de securitate in plus fata the clasica detectare a miscarii, ajutandu-va sa fiti vigilent si in cazul in care evenimentul se petrece in afara razei de acoperire a camerei. Sunetul unei ferestre sparte, usi ce se deschid sau orice alt sunet suspicios va fi sesizat de camera chiar daca nu va vedea acest proces in desfasurare.

 
 

Notificari Push si Alerte Video

Notificarile Push sunt declansate de detectia sunetului sau a miscarii, iar cand un sistem de detectie este declansat, camera trimite alerta video direct pe telefon (pe langa salvarea pe card, ftp, email sau cloud). Daca vreodata camera se deconecteaza de la internet, veti primi deasemnea o notificare push care va va instiinta de acest lucru precum si in momentul reconectarii.

 
 

Monitorizare Usoara 24/7 cu ajutorul Plug-n-View

Tehnologia Plug-n-View de la Edimax face mult mai usoara mentinerea in siguranta a locuintei, garajului, magazinului, fabricii sau al oricarui obiectiv(proprietate). Cu ajutorul tehnologiei Plug-n-View, puteti conecta camera dumneavoastra la cloud prin cativa pasi simpli si apoi o puteti accesa de oriunde prin smartphone, tableta sau PC.

 
 

Slot card microSD/SDHC pentru stocare locala

Un slot de card microSD/SDHC suporta carduri de pana la 32GB pentru stocare locala si backup.

 
Tip
Utilizare Indoor
Tip camera Digitala
Senzor
Tip CMOS
Optica
Distanta focalizare (f) 2 mm
Iluminare minima 1 lux
Conectivitate
Port retea RJ-45
Viteza retea 10/100 MBps
WiFi Da
Standard WiFi 802.11n
USB 1x 2.0
Card micro SD
General
Mod inregistrare Color
Format camera Box
Rezolutii suportate 1920 x 1080 up to 30 fps
1280 x 720 up to 30 fps
640 x 480 up to 30 fps
320 x 240 up to 30 fps
Max frame rate 30
Memorie RAM 64 MB
Memorie Flash 8 MB
Compresia datelor H.264
MJPEG
Alimentare 12V DC
Detectare miscare Da
Dimensiuni 95 x 40 x 30
Greutate 75
Functii Easy remote monitoring via iPhone, iPad, Android, PC & Mac
180 degree (H), 142 degree (V) 206 degree (D) viewing angle
Supports dynamic DNS service
Built-in microphone
Motion/sound detection recording and alerts to microSD/SDHC card, email and FTP
microSD/SDHC card slot for local storage
Multi-view mode
Free cloud storage for real time remote backup
Tip conexiune retea WiFi, Ethernet, PoE
Tip antena Interna
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.