Edimax Camera IP wireless 150Mbps IC-3115W

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Camera IP wireless 150Mbps IC-3115W de la Edimax

Edimax Plug-n-View
Edimax Plug-n-View este o tehnologie inovativa ce permite instalarea si monitorizarea camerelor cu usurinta, astfel incat cel mai neexperimentat utilizator isi va putea supraveghea locuinta / biroul de oriunde s-ar afla, utilizand fie telefonul, fie calculatorul.
Cu ajutorul Plug-n-View, utilizatorii pot seta camera Edimax in doar cateva secunde. Camera se conecteaza la cloud automat, astfel utilizatorul o poate accesa remote prin aplicatia de vizualizare asigurata de Edimax atat pe telefon (Android & iPhone), tableta, PC sau MAC.

Dimensiune compacta, pret competitiv
Edimax IC-3115Wn este o camera de retea foarte eficienta din punctul de vedere al costurilor, realizata pentru monitorizarea facila a locuintei. Fiind aproximativ de dimensiunea unui smartphone mediu, Edimax IC-3115Wn poate fi configurata usor pe o masa sau pe un perete, astfel încât puteti verifica siguranta animalelor de casa, locuintei sau a persoanelor dragi. Edimax IC-3115Wn are o carcasa alba, lucioasa, si un design simplistic, ceea ce-i permite sa se potriveasca perfect cu decoratiunile din locuinta dumneavoastra. Camera wireless de retea 1,3Mpx Edimax IC-3115Wn este cea mai buna alegere pentru monitorizarea facila a locuintei.

 

Edimax Plug-n-View
Tehnologia Edimax Plug-n-View usureaza modul in care supravegheati casa, copii, animalele de companie sau valorile dumneavoastra, oriunde v-ati afla. Cu ajutorul tehnologiei Plug-n-View, puteti conecta camera dumneavoastra Edimax la cloud in cativa pasi simpli, apoi accesa camera folosind un telefon/tableta/calculator prin internet.

Unghi larg, filmari de înalta calitate
Edimax IC-3115Wn este realizata cu un obiectiv larg 1,7mm (28mm echiv.) care acopera un unghi de vizualizare de 74,8 grade, ceea ce o face sa fie adecvata pentru filmarea pe o raza larga cu o singura camera de retea. Cu un senzor CMOS de 1,3 megapixeli, aceasta camera de retea are posibilitatea de a captura filmele SXVGA (1280 x 960) la 30 de cadre pe secunda.

Fotografieri si filmari declansate de miscare
Seria IC-3115Wn este prevazuta cu un puternic sistem de detectare a miscarii în mai multe zone. Când este detectata miscarea în zonele specificate, camera de retea va fotografia imediat miscarea detectata si va trimite imaginea catre utilizator prin email sau FTP. Functia de detectare a miscarii în mai multe zone functioneaza, de asemenea, cu caracteristica de înregistrare a camerei de retea. Când este detectata miscarea, IC-3115Wn are posibilitatea de a realiza filmarea zonei monitorizate cu pâna la 60 secunde.

Program gratuit de gestionare pentru PC, iPhone si telefoanele cu Android
Edimax IC-3115Wn are un program de vizualizare pe 16 canale pentru PC care le permite utilizatorilor sa acceseze si sa administreze pâna la 16 camere de retea simultan. Acest program de vizualizare suporta înregistrarea manuala, ciclica si programata pentru fiecare aplicatie de supraveghere. Suplimentar, aplicatia gratuita de vizualizare EdiView pentru iPhone si telefoanele cu Android a camerei de retea IC-3115Wn le permite utilizatorilor sa acceseze camera de retea fara un calculator.


CARACTERISITICI GENERALE

Tip Camera de supraveghere
Tehnologie Smart
Rezolutie senzor (pixeli) 1.3 MP
Rezolutie video (pixeli) 1280 x 960, 640 x 480, 320 x 240
Interfata 1 x RJ-45
Management

EdiView Finder (Win/Mac) Utilitar de administrare WEB Firmware actualizabil

Aplicatie iPhone si iPad Aplicatie Android

Iluminare minima (lux) 1.3
Lentile 1.7mm, F/2.4
Utilizatori maximi 16
Alimentare: 5V
Altele 4MB Flash, 32 MB Flash, 1 x antena fixa 2 dBi, Frecventa Wireless 2.4, Format inregistrare: AVI
Dimensiuni (D x H x W mm) 65 x 80 x 27
Greutate 86 g
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

MARIN DOBRE - Scor: /5 | acum 8 ani
Edimax Camera IP wireless 150Mbps IC-3115W

Vreau sa intreb daca pot supraveghea cu ea, afara in curte, sa ma pazesc de hoti....

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.