Edimax Camera IP wireless 150Mbps IC-7110W

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Camera IP wireless 150Mbps IC-7110W de la Edimax

 Edimax Plug-n-View
Edimax Plug-n-View este o tehnologie inovativa ce permite instalarea si monitorizarea camerelor cu usurinta, astfel incat cel mai neexperimentat utilizator isi va putea supraveghea locuinta / biroul de oriunde s-ar afla, utilizand fie telefonul, fie calculatorul.
Cu ajutorul Plug-n-View, utilizatorii pot seta camera Edimax in doar cateva secunde. Camera se conecteaza la cloud automat, astfel utilizatorul o poate accesa remote prin aplicatia de vizualizare asigurata de Edimax atat pe telefon (Android & iPhone), tableta, PC sau MAC.
 

Camera IP Edimax IC-7110 pan&tilt este un dispozitiv de monitorizare versatil, ideal pentru securizarea casei dumneavoastra zi si noapte. Cu ajutorul tehnologiei inovative Plug-n-View, puteti conecta camera la cloud-ul Edimax foarte usor pentru a monitoriza casa dumneavoastra cu un smartphone, tableta, latpop sau calculator din orice locatie.

Night Vision
Edimax IC-7110 capteaza imagini extraordinar de clare chiar si in conditii de iluminare slaba. Acest fapt se datoreaza ledurilor IR (infrarosu) si senzorului de lumina, care lumineaza pana la 4 metri, permitand supravegherea eficienta pentru majoritatea aplicatiilor de supraveghere.

Edimax Plug-n-View
Tehnologia Edimax Plug-n-View usureaza modul in care supravegheati casa, copiii, animalele de companie sau valorile dumneavoastra, oriunde v-ati afla. Cu ajutorul tehnologiei Plug-n-Play, puteti conecta camera dumneavoastra Edimax la cloud in cativa pasi simpli, apoi accesa camera folosind un telefon/tableta/calculator prin internet.

Inclinare/rotire motorizata
Seria de camere IP Edimax IC-7110 va permit sa vizualizati cadre mai mari decat alte camere obisnuite, fiind solutia ideala de supraveghere. Aceasta deoarece poate fi rotita la un unghi de ±355 ° orizontal si ±120° vertical. De asemenea puteti seta Edimax IC-7110 sa urmeze un anumit traseu de monitorizare si poate fi controlata prin intermediul unui browser sau prin utilitarul software Edimax.

Detectie a miscarii in zone multiple si pre-inregistrare si post-inregistrare a unui eveniment
Camerele Edimax IC-7110 sunt dispozitive puternice de supraveghere a locuintei si a biroului. Atunci cand se detecteaza miscare in zonele presetate, camera inregistreaza si va trimite imagini pe E-mail sau pe un server FTP. De asemenea datorita tehnologiei de pre-inregistrare si post-inregistrare, IC-7010 capteaza imagini video inainte si dupa producerea unui eveniment, permitandu-va sa vedeti ce s-a intamplat inainte si dupa producerea evenimentului.

CARACTERISITICI GENERALE

Tip Camera de supraveghere
Rezolutie senzor (pixeli) 1.3 MP
Interfata 1 x RJ-45 1 x slot SDHC 1 x jack alimentare 1 x Iesire audio 802.11 n
Microfon Da
Management

Firmware upgradabil Aplicatii vizualizare iPhone si Android

EdiView Finder (Windows/Mac) Interfata de management Web

Rata transfer (Mb/s) 10/100
Iluminare minima (lux) 1
Lentile 3.58mm, f/2.0
Utilizatori maximi 16
Alimentare 12V / 1A
Altele

64 MB SDRAM Format inregistrare: AVI Audio 2 cai

Wireless 802.11n Compresie video: H.264, MPEG‐4 & M‐JPEG

Dimensiuni (D x H x W mm) 108 x 112 x 108
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.