Philips Camera de supraveghere InSightHD M115E/12, Wireless

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Camera de supraveghere InSightHD M115E/12, Wireless de la Philips

Ramai in legatura cu locuinta, animalele sau compania ta

• Pt casa, animale sau afacere
          • Detectarea zgomotului si a miscarii
     • Vizionare nelimitata in timp real
   • Inregistrare optionala in cloud

Gestioneaza notificarile si zonele de monitorizare

Alertele te anunta imediat cand se detecteaza un zgomot sau o miscare. Sensibilitatea poate fi reglata iar zonele de monitorizare pot fi stabilite pentru a te asigura ca obtii acoperirea si nivelurile de monitorizare de care ai nevoie.

   

Descarca aplicatia si experimenteaza demonstratia in timp real InSightHD

Aplicatia InSightHD poate fi descarcata de pe App Store sau de pe Google Play si include un mod demonstrativ care iti permite sa vezi InSight in actiune. Doar scrie InSightHD in bara de cautare a aplicatiilor.

   

Video HD pentru vizionare foarte clara

Sistemul de monitorizare InSightHD iti ofera clipuri video detaliate. Clipurile video sunt redate la inalta definitie, de 720p, si sunt clare si reale. „720” se refera la numarul de linii orizontale de rezolutie de pe ecran. „p” semnifica scanarea „progresiva” si este aspectul secvential al liniilor din fiecare cadru

   

Detectarea sunetelor si a miscarii cu notificari pe telefonul tau

Este imposibil sa prevezi cand se va intampla ceva. InSightHD continua sa monitorizeze cu detectarea reglabila a miscarii si a sunetului. Vor fi trimise notificari automat la telefonul tau, atunci cand se detecteaza sunete sau miscare.

   

Redare in cloud si stocare video, create de Ivideon

InSightHD lucreaza cu Ivideon pentru a garanta redare video sigura si de incredere, precum si stocare video in cloud. InSightHD poate fi utilizat cu abonament pentru a inregistra in mod automat evenimente atunci cand se detecteaza sunete sau miscare. Evenimentele sunt stocate in siguranta in sistemul cloud iVideon si pot fi vizualitate de pe telefonul tau.


 

   

Inregistrare si stocare optionale cu abonament platit

Evenimentele pot fi inregistrate si stocate in cloud pentru vizualizare ulterioara printr-un abonament lunar sau anual. Exista doua planuri disponibile; planul Silver inregistreaza si stocheaza toate clipurile video pentru ultimele 7 zile iar planul Gold inregistreaza si stocheaza toate clipurile video pentru ultimele 30 zile.

   

Vizualizare nelimitata in timp real prin intermediul aplicatiei

Tehnologia avansata utilizata in InSightHD iti permite o redare continua video in timp real, ceea ce asigura vizualizare neintrerupta pentru 24 ore pe zi. Astfel, ziua sau noaptea, poti vedea clipuri video in timp real, cat timp doresti. Fara intreruperi.

   

Criptare video pentru securitate si protectia confidentialitatii

Securitatea este extrem de importanta iar toate clipurile de pe cloud, indiferent daca sunt redate sau stocate, sunt protejate de un SSL (Secure Sockets Layer) cu criptare AES pe 256 biti. Toate clipurile video sunt complet criptate inainte de transmitere si pot fi criptate numai de smartphone-ul tau.

   

Vizioneaza oricand, de oriunde, prin Wi-Fi/3G/4G LTE

Dupa ce InSightHD este configurat, poti viziona de oriunde clipuri video in timp real prin intermediul aplicatiei, utilizand conexiunea Wi-Fi, 3G sau 4G LTE. Cat timp esti conectat, nu exista nicio limita pentru locurile din care poti viziona.

   

Sistem de monitorizare Wi-Fi pentru pozitionare oriunde in casa

Sistemul de monitorizare wireless InSightHD utilizeaza conexiunea ta Wi-Fi pentru a reda video si audio in timp real direct pe telefonul sau tableta ta, permitandu-ti sa vezi exact ceea ce se intampla atunci cand esti plecat.

   
Conceput cu montare universala pe trepied

M115 InSightHD a fost conceput in mod inteligent pentru a include o montare universala pe trepied, care permite libertate completa de amplasare.

 

Caracteristici generale

Tip: Camera de supraveghere
Tehnologie IP: Wi-Fi
Rezolutie senzor (pixeli): 1280 x 720
Rezolutie video (pixeli): 1280 x 720
Interfata Wi-Fi
Mini USB
Microfon: Da
Alimentare: 5V , 1.5A
Dimensiuni (D x H x W mm): 65 x 114 x 65
Greutate: 420 g

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.