TP-LINK Camera IP Wireless N150 TL-SC2020N

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Camera IP Wireless N150 TL-SC2020N de la TP-LINK

Ce face acest produs


Camera video de supraveghere prin retea TL-SC2020N reprezinta o varianta versatila pentru solutiile de monitorizare a casei sau afacerii dumneavoastra, a carei conexiune wireless de 150Mbps permite amplasarea camerei in locurile inaccesibile conexiunilor Ethernet, cum ar fi plafonul si peretii. Aceasta camera poate fi plasata in sufragerie, birou sau oriunde altundeva unde doriti sa aveti spatiul supravegheat. Dupa o instalare fara probleme, puteti vizualiza si controla echipamentul folosind un browser Web, software-ul inclus pe CD sau un telefon mobil compatibil.


Software de gestionare pentru 16 canale


Software-ul de gestionare care vine odata cu camera IP, va ajuta in gestionarea mai multor camere in acelasi timp. Cu ajutorul acestuia, imaginile furnizate de 16 camere video pot fi redate pe acelasi ecran. Utilizatorii pot salva si reda imagini video si audio direct in/din hard disk, dar pot si monitoriza pana la 16 camere pe un singur ecran.


Conectivitate Wireless 150Mbps


Aceasta camera poate fi instalata pe plafonul sau peretele locuintei dumneavoastra, acolo unde este dificil sau inestetic sa utilizati cablu Ethernet, facand-o astfel ideala ca si camera IP wireless. TL-SC2020N poate realiza conexiunea wireless cu o viteza de pana la 150Mbps, asigurand o transmisie video cursiva.


Imagine clara


Senzorul CMOS cu sensibilitate mare la lumina scazuta utilizeaza tehnologia Progressive Scan, pentru cresterea performantelor, in comparatie cu tehnologia traditionala Interlaced Scan, asigurand o calitate buna a imaginii in orice moment al zilei.

Tip
Utilizare Indoor
Tip camera Digitala
Senzor
Tip CMOS
Dimensiune 1/4 inch
Optica
Iluminare minima 0.5
Zoom digital 10x
Conectivitate
Port retea RJ-45
Viteza retea 10/100 MBps
WiFi Da
Standard WiFi 802.11b/g/n
Microfon incorporat Da
General
Mod inregistrare Color
Format camera Mini
Rezolutii suportate 640x480
320x240
160x120
Max frame rate 30 fps @640 x 480
Sistem TV PAL/NTSC
Compresia datelor MJPEG
Alimentare 5V DC
Protocoale

TCP/IP, DHCP, PPPoE, ARP, ICMP, FTP, SMTP, DNS, NTP

UPnP, RTSP, RTP, RTCP, HTTP, TCP,UDP,3GPP/ISMA RTSP

Detectare miscare Da
Dimensiuni 96 x 66 x 28 mm
Tip conexiune retea WiFi, Ethernet
Tip antena Interna
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.