GoPro Camera video sport Full HD GO PRO Hero LCD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Camera video sport Full HD GO PRO Hero LCD de la GoPro

 

Confortul minunat All-in-one + ecran tactil

Surprinde momentele incredibile și retrăitile pe loc. HERO + LCD oferă filmare 1080p la 60fps și fotografii 8MP și confortul unui ecran tactil. Cu Wi-Fi și Bluetooth integrate va puteti conecta la GoPro App pentru a permite previzualizare, iar controlul total al camerei permite partajarea ușoara de conținut pe Instagram, Facebook, Twitter și altele direct de pe telefon sau tableta. Robust si rezistent la apa pana la 40m, cu capacitatea de a porni și înregistrara la o apasare de buton, HERO + LCD este soluția convenabilă pentru a surprinde toate aventurile dvs.

 

Ecran tactil incorporat

Ecranul LCD tactil HERO+ vă permite să vă examinați înregistratile pentru a încadra scena perfect. Acesta simplifică și controlul camerei, permițându-vă să navigați cu ușurință prin meniuri și să reglați setările.

 

Calitate video GoPro

HERO+ LCD are aceeași rezolutie video captivantă 1080p60fps și 720p60fps care a făcut celebru brand-ul GoPro. Modurile user-friendly, cum ar fi QuikCapture, SuperView și Auto Low Light fac mai ușoara decât oricând capturarea fotografiilor cu o calitate profesională.

 

Captura foto versatilă

Fotografiati cu cei 8MP pentru a partaja cu prietenii de pe Instagram, Facebook, Twitter și multe altele. Modul Time Lapse surprinde automat fotografii la intervale de timp stabilite intre 0.5-60 secunde. Modul Burst șutează 5 fotografii într-o secunda - perfecte pentru secvențe de acțiune rapidă.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.