Panasonic Camera video sport HX-A1ME-D Wi-Fi, Full HD, orange

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

2.309,32 lei
in stoc furnizor
2.389,00 lei
  • Distribuie pe:

Descriere Camera video sport HX-A1ME-D Wi-Fi, Full HD, orange de la Panasonic

Camera video sport HX-a1ME-D Wi-Fi, Full HD, orange

Cu dimensiuni ultra compacte - 26.0 x 83.1mm - si o greutate de numai 45g, Panasonic HX-A1 este camera de actiune subacvatica si rezistenta la socuri si temperaturi scazute care te va insoti in orice aventura. Panasonic HX-a1 filmeaza nativ la rezolutie Full HD 1080p la 30 fps si are si Mod slow Motion 120 fps la rezolutie 848 x 480 pixeli. Pachetul include o prindere de trepied si o prindere Multi Mount, care iti permite sa atasezi camera de ochelari, casca sau geanta de umar.

Camera de actiune Panasonic HX-A1 poate fi atasata de bicicleta, placa sau masina, prin intermediul accesoriilor de prindere, disponibile separat.

Panasonic HX-A1 rezista in orice conditii

Alegerea ideala in orice situatie

Cu dimensuni ultra compacte - 26.0 x 83.1mm - si o greutate de numai 45g, Panasonic HX-A1 este o camera de actiune subacvatica si rezistenta la socuri si temperaturi scazute, proiectata sa te insoteasca in orice aventura. Panasonic HX-A1 este dotata cu conectivitate Wi-Fi si se incarca prin UsB.


Creata pentru aventura ta

Pachetul Panasonic HX-A1 include o prindere de trepied si o prindere Multi Mount, care iti permite sa atasezi camera de ochelari, casca sau geanta de umar.
Camera de actiune Panasonic HX-A1 poate fi atasata de bicicleta, placa sau masina, prin intermediul accesoriilor de prindere, disponibile separat.


Nimic nu te opreste

Nici macar lasarea intunericului. Folosind o lampa iR, disponibila separat, impreuna cu Glasscover - lentila dedicata pentru Night Mode, vei putea surprinde acele detalii pe care nici ochiul uman nu le poate vedea. acum poti explora chiar si viata nocturna in salbaticia padurii.

Specificatiile Produsului
Baterie Acumulator Litiu-Ion, 480 mAh
Cazaturi de la maxim 1.5 m
Greutate 45 g
Iesire 1 x HDMI D (Micro)
Incarcare USB
Lux 0 (Night Mode)
Microfon intern Da
Rezistenta la praf IP6X
Wi-Fi Da
Aspect 16:9
Focus 2.6mm
Card SD microSD/HC/XC
Iluminare 6 lx
Wi-FI Da
Senzor de imagine 1/3" MOS Sensor
Pixeli totali 3.54 megapixels
Metoda de compresie AAC
Format Inregistrare MPEG-4 AVC
Rezolutie 1920 x 1080p / 30 fps
Stil fotografie 2.66 megapixels [16:9]
Motion Picture Recording 60 fps @ 1280 x 720p 120 fps @ 848 x 480p
Distanta focala 2.6mm
Numar pixeli efectivi - Imagine in miscare (video) 2.87 megapixels
Diafragma Maxima f/ 2.8
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.