Sony Camera video sport FDRX1000VR, 4K, Kit cu telecomanda

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

2.008,00 lei
in stoc furnizor
2.389,00 lei
  • Distribuie pe:

Descriere Camera video sport FDRX1000VR, 4K, Kit cu telecomanda de la Sony

Camera video sport FDRX1000VR, 4K, Kit cu telecomanda

Filmati la lumina scazuta cu senzorul CMOS Exmor R™


Reproduceti fidel fiecare aspect al scenei, chiar si la lumina scazuta. Designul deosebit al senzorului CMOS EXMOR R® are cablajul in spatele zonelor de capturare a luminii, pentru sensibilitate imbunatatita si zgomot redus. In combinatie cu procesarea paralela a semnalului la mare viteza si o conversie mai rapida a semnalului, imaginile au un interval dinamic mai larg si gradatii bogate, pentru detalii intense si claritate.

   

Procesor BIONZ X™ pentru detalii si texturi superioare


Toate camerele digitale necesita convertirea luminii captate de senzor intr-o fotografie digitala frumoasa. Motorul care asigura aceasta conversie este la fel de important ca si obiectivul si senzorul de inalta rezolutie; astfel, Sony a dezvoltat remarcabilul procesor BIONZ X™, permitand detalii mai naturale, imagini mai realiste, gradatii tonale mai bogate si zgomot redus, atat pentru fotografii cat si pentru filme.

   

Elemente optice ZEISS de renume mondial


Avand in spate peste 150 de ani de experienta in optica de precizie, obiectivul ZEISS confera contrast intens si claritate inregistrarilor, fara reflexii, gratie unei protectii avansate multistrat.

   

Citirea integrala a pixelilor fara sa combine mai multi pixeli intr-unul singur


Senzorul citeste datele imaginii de la fiecare pixel, ceea ce nu permite imaginii clipului video sa capete efecte de zig-zag, moire si pete de culoare falsa.

   

Rata de biti ridicata pentru a obtine toate detaliile subtile


Materialul dumneavoastra filmat va dispune de imagini line, de inalta calitate datorita ratei de biti ridicate 4K/100 Mb/s si capacitatii de fotografiere Full HD/50 Mb/s.

   

Obiectiv de inalta precizie ultralarg de 170 grade


Capturati imagini panoramice de neuitat cu obiectivul ZEISS Tessar® de 170 grade. Sau treceti la o vizualizare stabilizata SteadyShot™ 120 grade. Indiferent de situatie, veti realiza intotdeauna imagini superbe ale celor mai spectaculoase partii de schi, trasee montane sau alei asfaltate laturalnice.

   

Functia avansata SteadyShot™ invinge obstacolele si neclaritatile


De la trasee stancoase la drumetii pe bicicleta - vreti sa filmati clipuri clare pe care publicul le va urmari cu placere. Si mai bine de atat, tehnologia avansata SteadyShot™ este mai eficienta impotriva vibratiilor de amplitudine redusa - cum sunt cele de la elicopterele cu radiocomanda. Astfel, puteti obtine imagini panoramice uimitoare din drona, cu claritate fara tremur.

   

 

XAVC S pentru inregistrare la nivel profesional


Codecul profesional Sony este disponibil la camerele foto de larg consum pentru materiale uimitoare filmate la rate de biti ridicate.

   

Microfonul stereo incorporat captureaza sunet de calitate


Imbunatatiti si mai mult un film excelent, cu un sunet de exceptie; microfonul stereo incorporat va permite sa surprindeti sunetele aventurii in mod natural, in timp ce cu functia de reducere a zgomotului produs de vant obtineti o coloana sonora curata.

   

Redare in timp real prin Ustream®


Partajati o imagine a unei piste de schi, valuri nemaipomenite (si o cazatura) in timp real. Redati in timp real scenele cu imagine si sunet de inalta calitate.

   

Fotografia in miscare LE


Capturati o intreaga scena de actiune intr-un singur cadru. Aceasta caracteristica creeaza o imagine complexa a unui subiect in miscare, cu setari variabile pentru diferite viteze de fotografiere in serie, care sunt: 10 cps/1 secunda, 5 cps/2 secunde si 2 cps/5 secunde.

   

Fotografiere in serie


Surprindeti actiunea in miscare rapida cu fotografierea in serie. Aceasta functie va permite sa capturati maxim 10 imagini de inalta calitate dintr-un truc sau o miscare, fiind perfecta pentru a va analiza stilul. Setarile sunt 10 cps/1 sec, 5 cps/2 sec si 2 cps/5 sec.

   

Fotografierea la intervale fixe va permite sa deveniti creativi in clipurile video


Surprindeti miscarea subtila cu detalii si precizie. Inregistrarea la intervale realizeaza o fotografie la fiecare 5, 10, 30 sau 60 de secunde, astfel incat acestea sa poata fi lipite intr-un clip video format dintr-o succesiune de fotografii. Aceasta functie este utila in special pentru inregistrare continua pe o perioada indelungata.

   

Inregistrare continua fara efort


Cu functia de inregistrare continua nu trebuie sa va faceti griji ca veti rata momentul perfect. Poate fi aleasa optiunea de reinregistrare continua cu durata de 5, 20, 60, 120 de minute sau "nelimitata". Utilizati-o pentru a surprinde momentul decisiv fara a va face griji ca veti depasi capacitatea aparatului.

   

 

Designul rezistent la stropire tine apa la distanta


Daca va pregatiti pentru o zi la munte, lasati acasa carcasa rezistenta la apa: designul rezistent la stropire poate face fata, datorita protectiei din clasa IPX4. Camera Action Cam se poate atasa pe un trepied, fara a avea nevoie de carcasa.

 

 
Specificatii

Camera video sport Sony FDRX1000VR, 4K, Kit cu telecomanda

 
Cod: FDRX1000VR.CEN
 
Altele

Full HD:

Da

 
Senzor

Rezolutie senzor (pixeli):

8.8 MP

Dimensiune senzor:

1/2.3"

Numar senzori:

1

 
Sistem video

Mediu inregistrare:

Memory Card

Tip memorie:

Memory Stick Micro
Micro SD
Micro SDHC
Micro SDXC

Format inregistrare video:

MPEG-4 AVC/H.264

Mod inregistrare:

1920 x 1080
1280 x 720
3840 x 2160
800 x 480

Tip inregistrare:

4K
Full HD

Formate suportate:

XAVC S
MP4

 
Captura video/foto

Aspect imagine:

16:9

Iluminare minima (lux):

6

Balans alb:

Auto
Temperatura de culoare
Manual

Mod AE:

Auto

Rezolutie poze:

3952 x 2224
1920 x 1080
1984 x 1120

 
Obiectiv/Zoom

Stabilizator de imagine:

Stabilizare electrica SteadyShot

Apertura maxima:

2.8

Distanta minima de focalizare (mm):

50 cm

Viteza obturator (secunde):

1/30 - 1/10000 sec

 
Audio

Sistem audio:

2 canale

Difuzor incorporat:

Mono

Microfon::

Stereo

 
Conectivitate

Conectori:

1 x mini jack (audio) 
Micro HDMI

Interfata USB:

Micro USB

 
Functii speciale

Functie camera web:

Da

 
Alimentare

Tip baterie:

NP-BX1

 
Caracteristici generale

Telecomanda:

Da

Accesorii incluse:

Carcasa rezistenta la apa
Cablu USB (micro)
Suport aderent
Telecomanda cu vizualizare in timp real RM-LVR2V
Acumulator NP-BX1

Culoare:

Alb

Dimensiuni (W x H x D mm):

24.4 x 51.7 x 88.9

Greutate:

114 g

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.