Camera video JVC GC-PX100V, Full HD, Wi-Fi, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Camera video JVC GC-PX100V, Full HD, Wi-Fi, Black de la JVC

Inregistrare Full HD Progresiva 1920x1080/50p

 

Procision GC-PX100 ofera inregistrare progresiva 1080/50p, in care fiecare cadru este o imagine completa de inalta rezolutie, permitand captarea de fotografii clare din filmarea inregistrata. Si pentru a asigura o calitate maxima pana la fiecare pixel

Procision foloseste procesarea extreme de rapida de 36Mbps pentru a captura imagini precise bazate pe o cantitate mai mare de informative vizuala. Rezultatul este o imagine extraordinar de bine reprodusa, indiferent de viteza, spre deosebire de asteptarile pe care le aveti de la o camera obisnuita.

Mai mult, puteti inregistra imagini statice de 2.1M in timpul inregistrarii video.

Procision GC-PX100 va permite sa inregistrati in format compatibil AVCHD 2.0, in formate MPEG-4 si .MOV, precum si in formatul compatibil iFrame de 720p. Aceasta selectie asigura practic compatibilitatea cu codec-ul dumneavoastra preferat, intr-o varietate mare de scenarii de utilizare si flux de lucru.

 

Lentila clara F1.2 GT pentru performanta Super LoLux

Lentila camerei Procision GC-PX100 este F1.2 GT, de aproximativ doua ori mai clara si mai rapida decat lentilele camerelor conventionale. Astfel, veti putea filma fara probleme in medii intunecate. Captati momentul cu rezultate stralucite in spatii inchise sau intunecate.

Tehnologia Super LoLux asigura sensibilitate superioara la lumina redusa. Datorita senzorului CMOS iluminat din spate, veti capta imagini clare in culori realiste chiar si la lumina redusa. Astfel, veti putea filma fara probleme in spatii inchise sau in medii intunecoase.
 
Zoom optic 10x cu stabilizator de imagine optic (O.I.S.)

Procision GC-PX100 este dotata cu tehnologia A.I.S. (stabilizator de imagine avansat), care compenseaza eficient tremuratul camerei, in special in intervalul super angular.

In plus GC-PX100 ofera si tehnologia O.I.S. (stabilizator optic de imagine) pentru compensare pura, fara pierderi in orice situatie.

Memorie de zoom pentru o incadrare optimizata rapida

Indiferent de cat de aproape vreti sa ajungeti sau cat de mult doriti sa largiti cadrul, cu ajutorul lui GC-PX100 este foarte usor datorita ecranului LCD tactil de 3”.

Functie de Time Control pentru a captura cu usurinta orice scena

 

Echipata cu functia Time Control, Procision GC-PX100 va permite sa selectati si sa schimbati usor viteza de inregistrare prin rotirea unui singur buton pozitionat langa obiectiv. Puteti filma la o viteza foarte mare de 500fps sau 1 cadru la 80 sec.

Inregistrare de mare viteza pentru orice situatie

Puteti filma la viteze foarte mari pentru vizionari mai lente. Alegeti de la 100fps, 200fps si 250fps la o rezolutie de 640x360, dar si 400fps si 500fps la 320x176. Puteti selecta viteza potrivita in vederea unei analize ulterioare

Tehnologie K2

Tehnologia audio folosita in studiourile de inregistrari pentru a recupera elementele acustice pierdute prin compresie digital asigura sunetul realist al scenelor inregistrate. Procision GC-PX100 foloseste tehnologia K2 in procesul de inregistrare, astfel incat sa functioneze chiar daca filmarea nu este redata de pe camera video.

 

Microfon cu zoom

Noul microfon cu zoom isi schimba punctul de focalizare impreuna cu imaginea, de la superangular la teleobiectiv, astfel incat veti auzi intotdeauna ceea ce vedeti.

Transmiteti live prin Wi-Fi direct pe tablet sau smartphone

Echipata cu Wi-Fi, camera Procision GC-PX100 datele video pe tableta pentru a putea fi analizate. Puteti posta camera pe un trepied in timp in timp ce urmariti transmisia live pe un ecran mai mare.

Aplicatia JVC CAM Coach pentru un antrenament mai eficient

Instaland aplicatia JVC CAM Coach pe iPad sau pe tableta Android puteti transfera fisiere video prin reteaua Wi-Fi, iar apoi puteti desena pe scenele video folosind functiile aplicatiei. De asemenea ii va ajuta pe antrenori sa ilustreze vizual scenarii de joc sau sa evidentieze punctele slabe ale unui sportiv pentru a si le imbunatati

Functia de playback simultan permite doua vizualizari in acelasi timp, a doua fisiere video care deja au fost transferate pe tableta. Compararea imediata ii va ajuta pe antrenori sa descopere posibila inconsistenta in forma unui atlet, de-a lungul timpului sau sa analizeze diferentele dintre doi atleti si astfel sa gaseasca solutii de imbunatatire.

 

SENZOR

Rezolutie senzor (pixeli) 12.8 MP
Dimensiune senzor 1/2.3"
Numar senzori 1

SISTEM VIDEO

Mediu inregistrare Memory Card
Tip memorie SD, SDHC, SDXC
Format inregistrare video AVCHD / MP4, H.264 (MOV), MPEG-4, iFrame
Mod inregistrare HD: 1920 x 1080 / 50P HD: 1280 x 720 / 50P 640 x 360 320 x 176
Formate suportate MOV MP4 AVCHD iFrame

CAPTURA VIDEO/FOTO

Aspect imagine 16:9
Iluminare minima (lux) 1.2
Balans alb Auto Manual
Compensare Backlight Da
Imagini statice (poze) JPEG
Mod AE Sport Portret Peisaj Noapte Zapada Plaja Artificii Apus
Rezolutie poze 4000 x 3000, 2048 x 1536, 640 x 480, 1920 x 1080, 1280 x 720, 2816 x 2112

OBIECTIV/ZOOM

Zoom digital 64x
Zoom optic 10x
Stabilizator de imagine Stabilizator optic
Obiectiv/lentile 3.76 - 37.6 mm (echivalent 35 mm: 29.5 - 295.0 mm)
Apertura maxima 1.2 - 2.8
Diametru filtru (mm) 46
Autodeclansator 2sec / 10sec / Face Detection

AUDIO

Difuzor incorporat Da
Microfon Da

VIZOR/MONITOR LCD

Diagonala LCD (inch) 3
Ocular Da
Rezolutie LCD (pixeli) 460 K

CONECTIVITATE

Conectori Iesire casti
Interfata USB USB 2.0
Interfata Iesire audio, HDMI, Iesire A/V

FUNCTII SPECIALE

Focalizare auto/manuala Da / Da

ALIMENTARE

Consum (W) 4.4
Tip baterie BN-VF815

CARACTERISTICI GENERALE

Lampa Lampa automata
Accesorii incluse Curea, Cablu USB, Cablu AV, Cablu HDMI
Altele WiFI 802.11 b/g/n Inregistrare cu incetinitorul
Dimensiuni (W x H x D mm) 110 x 76 x 183
Greutate 500 g
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Dimeniune senzor
    • Rezolutie senzor Mpx
    • Zoom optic
      10x
    • Dimensiune display (inch)
    • Calitatea fimarii
  • Mediu de inregistrare:
    • SD Card
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.