Camera video Sony HDRCX900EB, Full HD, Wi-Fi, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Camera video Sony HDRCX900EB, Full HD, Wi-Fi, Negru de la Sony

HDR-CX900

Corp compact profesional

HDR-CX900 cu corp compact si Full HD. Model cu senzor revolutionar Sony CMOS Exmor R® tip 1,0 cu iluminare din spate pentru imagini de calitate, sensibilitate la lumina scazuta si defocalizarea fundalului.

 

Secretul imaginilor video superbe

 
obiectiv zeiss

Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T*

Bucurati-va de obiectivul superangular ZEISS de 29 mm ideal pentru surprinderea unor peisaje grandioase. Acesta ofera totodata un zoom optic de pana la 12x.

imagine cu senzorul Exmor R

Senzor CMOS Exmor R® tip 1,0, iluminare din spate

HDR-CX900 este echipata cu un senzor CMOS Exmor R® de mari dimensiuni, cu o zona de captare a luminii de aproximativ 4,9 ori mai mare decat cea a senzorului de tip 1/2,88.

imagine cu Bionz X

Noul motor de procesare a imaginii BIONZ X

Noul motor de procesare a imaginii BIONZ X permite obtinerea unor imagini mai vii, mai realiste, la rezolutii mai mari, precum si inregistrarea la 120 cps.

 

Comenzi intuitive, pentru a va defini viziunea

 
 

Puterea prim-planurilor

Obiectiv ZEISS + Clear Image Zoom de la Sony

Obiectivul ZEISS Vario Sonnar® T* cu zoom optic 12x combina diafragma larga cu o diafragma iris cu sapte lame pentru calitate profesionala, cu bokeh. CX900 cu tehnologie Clear Image Zoom Sony pentru detalii chiar si la un factor de marire de 12x.

imaginea unei camere handycam cu o floare

Conectati-va wireless la telefon, tableta sau televizor. Functiile Wi-Fi® si NFC incorporate va permit sa transferati wireless clipuri video si fotografii de pe Handycam® pe smartphone sau pe tableta printr-o singura atingere. Pentru a incepe, descarcati aplicatia gratuita PlayMemories Mobile pentru dispozitivul dvs. iOS sau Android.

 

Doua formate, flexibilitate dubla

Inregistrati in formate MP4 si AVCHD, cu inregistrare video duala.

CX-900 inregistreaza simultan in formate pentru Web si profesionale. Puteti partaja fisiere prin NFC/Wi-Fi® si salva fisierele cu rezolutie mai mare pentru editare ulterioara. Inregistrarea Full HD este disponibila in format AVCHD sau XAVC S.

comenzile camerei video
 
 
sigla alb-negru

AVCHD acceptat de sistemele de editare nonlineara.

Calitate de incredere, demonstrata

sigla alb-negru

Descoperiti avantajele codecului XAVC S

XAVC S este un nou codec video de inalta eficienta, ce ofera calitate exceptionala, pentru capturarea detaliilor fine chiar si in cazul subiectilor aflati in miscare.

 
 

Cadre rapide de inalta calitate

Un codec de calitate pentru filmari de calitate

Pentru pasionatii aflati in cautarea mai multor posibilitati de exprimare creativa, CX900 poate realiza inregistrari video Full HD la 50 Mbps utilizand noul codec XAVC S, bazat pe formatul profesional XAVC. Acesta le permite realizatorilor de filme sa dezvaluie detaliile fiecarei scene, chiar si la panoramari rapide ale camerei. In plus, filmarea la 120 cps permite capturarea fiecarui moment al actiunii, pentru reluari splendide cu incetinitorul.

 
 
SPECIFICATII
  •  

    Senzor CMOS Exmor R® de tip 1.0

  •  

    Procesor de imagine BIONZ X

  •  

    Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T*

  •  

    Setari manuale versatile

  •  

    Conectivitate NFC si Wi-Fi®

TIP DE OBIECTIV
Carl Zeiss® Vario-Sonnar® T*
TIP DE SENZOR
Senzor CMOS Exmor R® cu iluminare din spate de tip 1.0
ZOOM EXTINS
24x
TIP DE ECRAN
Ecran Xtra Fine LCD™
TERMINALE DE INTRARE SI IESIRE
Mufa pentru microfon, Mufa pentru casti, Iesire compozit (CABLU AV comercializat separat), Iesire HDMI®, micro-B / USB 2.0 de mare viteza (stocare in masa)

CARACTERISTICI

Obiectiv superangular ZEISS Vario-Sonnar® T* de 29 mm

Obiectivul ZEISS este reglat fin special pentru standardul de imagine 4K. Ideal pentru surprinderea unor peisaje grandioase, ofera totodata un zoom optic de pana la 12x si tehnologie Clear Image Zoom 24x pentru a permite realizarea unei game extinse de imagini.

Elementele obiectivului

Definitia este detaliata pana la colturile cadrului, gratie celor 11 grupuri/17 elemente de obiectiv care incorporeaza elemente AA (asferice avansate) si elemente din sticla ED pentru obiectiv.

Senzorul CMOS Exmor R® ofera compatibilitate cu diverse tipuri de continut Full HD

FDR-AX100 este echipata cu un senzor CMOS Exmor R® de mari dimensiuni cu o zona de captare a luminii de aproximativ 4,9 ori mai mare decat cea a senzorului de imagine de tip 1/2,88. Senzorul de noua generatie imbunatateste claritatea imaginii, reduce zgomotul chiar si la filmarea in medii intunecate si permite realizarea de imagini care profita la maxim de functia de defocalizare a fundalului. Producatorul numarul 1 de senzori de imagine pentru camere foto digitale si camere video. Pe baza cercetarilor realizate de Sony din aprilie 2012 pana in martie 2013 (cota de piata de 50 %)

Motor avansat de procesare a imaginii BIONZ X pentru viteza mai mare si calitate inegalabila

Motorul avansat de procesare a imaginii BIONZ X dispune de o tehnologie superioara generatiei anterioare BIONZ, pentru o reproducere mai fidela, o calitate a imaginii mai naturala si mai plina de viata si o rezolutie superioara. Acest model de Handycam® este echipat cu o serie de caracteristici noi care se folosesc de capacitatile de procesare la viteze superioare. Acestea includ tehnologiile By Pixel Super Resolution, Motion Shot Video, stabilizare optica SteadyShot™ si Inregistrare video duala.

Compatibilitate cu rata de biti mare HD

XAVC S este formatul pentru inregistrarea de filme 4K/HD, dezvoltat pentru utilizarea de catre consumatori pe baza formatului XAVC 4K/HD. Accepta formatul HD de 50 Mbps pentru ca utilizatorii sa inregistreze filme la rezolutie inalta chiar si in cazul cadrelor cu miscare foarte rapida. * Utilizarea dispozitivelor si software-ului de redare MP4 nu garanteaza redarea datelor in toate modurile disponibile.

Filmare la rate ridicate de cadre, la 120p* si rezolutie HD

FDR-AX100 accepta filmarea la o rata de cadre ridicata, la o calitate HD a imaginii (1280 x 720 de pixeli). Capacitatea acesteia de a inregistra la 120p permite redarea cu incetinitorul la o cincime din viteza intr-un mediu 24p la aplicarea post-procesarii. Aceasta functie deschide noi posibilitati de utilizare, precum vizualizarea clara a miscarilor rapide ale atletilor. Aceasta este disponibila numai la inregistrarea filmelor in format XAVC S.

Inel de obiectiv

Inelul de obiectiv permite reglarea lina, naturala a focalizarii sau a zoomului, in functie de modul selectat prin intermediul unui buton comod de utilizat.

Disc manual

Discul manual de pe partea laterala a corpului camerei permite reglarea rapida si facila a diafragmei, a amplificarii (ISO) si a timpului de expunere.

TRILUMINOS™ Color. Un mod care va taie respiratia de a retrai cele mai placute amintiri.

HDR-CX900 accepta "TRILUMINOS Color" de la Sony, ceea ce va permite sa vizualizati fotografii si filme in culori bogate si naturale pe un televizor echipat cu "Afisaj TRILUMINOS". Gama cromatica extinsa va permite sa va lasati captivat inca o data de acele momente de neuitat pline de culoare, de la nuante complexe pe un cer albastru stralucitor la tonuri naturale de ten rozaliu.

Filtre ND incorporate

Varietatea de filtre Clear, 1/4, 1/16 sau 1/64 ND (Densitate neutra) regleaza nivelurile de lumina care patrund in obiectiv. Acest lucru confera realizatorilor de filme libertatea de a controla cu exactitate timpul de expunere si diafragma pentru posibilitati creative si mai extinse. Impreuna cu senzorul de imagine de mari dimensiuni al camerei video, acesta permite realizarea unor efecte "bokeh" uniforme superbe de defocalizare a fundalului, fara a creste timpul de expunere chiar daca fotografiati afara in conditii de vreme insorita.

Conectivitate wireless simpla cu dispozitivele smartphone si nu numai

Conectati-va wireless cu telefonul, tableta sau sistemul Wi-Fi® incorporat al televizorului, iar tehnologia NFC va va permite sa transferati clipuri video si fotografii wireless de pe Handycam® pe smartphone-ul sau tableta dvs. cu o singura atingere. Pentru a incepe, nu trebuie decat sa descarcati aplicatia gratuita PlayMemories Mobile pentru dispozitivul dvs. iOS sau Android. Atingeti Handycam® de dispozitivul mobil compatibil NFC pentru a activa si functia Smart Remote Control. Porniti si opriti inregistrarea cu dispozitivul dvs. mobil - este ideal pentru filmarea pe timp de noapte si pentru a evita imaginile neclare provocate de apasarea butonului de control, pentru scene de grup sau reprezentatii solo, cand nu vreti sa alergati de la camera video inapoi in cadru dupa ce a inceput filmarea. Functia Wi-Fi® permite de asemenea redarea wireless a continutului stocat pe Handycam® pe televizorul din retea (sunt necesare un televizor compatibil cu redarea DLNA si un punct de acces: nu este compatibila cu formatul XAVC S).

Inregistreaza simultan filme la calitate maxima si este pregatita pentru partajarea de filme MP4

Inregistrati doua filme in acelasi timp: unul la calitate maxima XAVC S sau in format AVCHD si celalalt in format MP4. * Formatul XAVC S este disponibil pentru camerele FDR-AX100 si HDR-CX900. Camera FDR-AX100 poate inregistra filme 4K in format XAVC S.

Picture Effect

Creativitatea va este la indemana cu modelul FDR-AX100, gratie modului Efect de imagine cu 7 efecte in total, de exemplu, Camera de jucarie, Supraexpunere, Culori inspirate de stilul pop, Posterizare, Fotografie retro, Partial color, Monocrom cu contrast ridicat, care va ofera modalitatea de a transforma fotografiile obisnuite in opere de arta impresionante. Pe masura ce aplicati efectele, rezultatele se fac vizibile in timp real pe ecranul LCD.

Dolby pe 5.1 canale

Capacitatile de inregistrare a sunetului surround pe 5.1 canale va permite sa creati coloane sonore la nivel profesional care pun in valoare intregul potential al filmelor pe care le realizati. In felul acesta, spectatorii simt ca fac parte din actiune. Observatii: Inregistrarea Dolby® Digital pe 5.1 canale si cea stereo pe 2 canale sunt acceptate in formatul AVCHD. Formatul XAVC S accepta inregistrarea PCM.

Accesorii

Accesoriile optionale sporesc emotia filmarii si posibilitatile creative.

My Voice Cancelling

Aceasta functie noua comoda reduce intensitatea vocii dvs. in timp ce filmati, mentinand simultan volumul vocii subiectului dvs. si alte sunete de fundal. Camera aplica aceasta functie prin detectarea sursei de sunet si estomparea sunetului care vine din spatele camerei video. Chiar si atunci cand va entuziasmati in timp ce filmati evenimente sportive sau va filmati copiii, aclamatiile dvs. vor fi reduse la o soapta.

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip senzor
    • Dimeniune senzor
      1
    • Rezolutie senzor Mpx
      2
    • Zoom optic
      12x
    • Touch Screen
      Da
    • Calitatea fimarii
  • Mediu de inregistrare:
    • SD Card
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.