Camera video Sony HDRCX450, Full-HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Camera video Sony HDRCX450, Full-HD de la Sony

Camera video Sony HDRCX450, Full-HD

Stabilizare optica SteadyShot cu mod Activ inteligent
Aceasta stabilizare a imaginii stabilizeaza materialul filmat, cand conditiile de inregistrare sau mainile utilizatorului sunt nesigure. Modul inteligent activ pe 5 axe compenseaza vibratiile in cinci directii diferite, astfel incat sa puteti inregistra filme stabile de calitate superioara, chiar si in timpul alergarilor usoare.
Focalizare automata cu raspuns rapid si precis pentru a surprinde momentele decisive
Focalizarea automata rapida si inteligenta obtine o focalizare automata foarte rapida si precisa, cu detectarea contrastului, prin minimizarea miscarilor obiectivului, anticipand intervalul de focalizare automata si accelerand actionarea obiectivului, imbunatatind astfel raspunsul pentru a permite capturarea a mai multor momente discrete.
Obiectivul superangular pana la 26,8 mm
Fie ca realizati filme ori capturati imagini statice, obiectivul superangular de prima clasa va poate ajuta sa capturati mai mult din peisaje si scenele de interior, atunci cand nu aveti suficient spatiu pentru a face un pas inapoi. Chiar si fara un obiectiv convertor superangular, camera video filmeaza in spectrul larg maxim de 26,8 mm (raport de aspect 16:9) in modul de filmare.
Captura prin fotografiere la intervale de timp
Puteti captura continuu imagini statice intr-o perioada lunga de timp, la intervale constante selectate intre fiecare captura, puteti edita intreaga secventa de imagini statice in procesul de post-productie, si puteti reda acea serie de imagini ca un film realizat prin fotografiere la intervale de timp.
Inregistrarea video dubla
Inregistrati doua filme in acelasi timp: unul la calitate maxima XAVC S sau in format AVCHD si celalalt in format MP4. In acest fel aveti un mic fisier pregatit pentru partajare rapida, plus un fisier filmat la nivel profesional pentru prelucrare ulterioara.
Microfon cu sunet surround pe 5.1 canale
Inregistrati un sunet clar care surprinde cu precizie aosfera scenei si bucurati-va de redarea unui sunet surround pe sistemul dvs. Home Theatre. Indicatorii de echilibrare a sunetului de pe ecranul LCD ofera posibilitatea monitorizarii vizuale a nivelului fiecarui canal.
Telecomanda printr-o singura atingere si partajare printr-o singura atingere
Telecomanda printr-o singura atingere va permite sa va utilizati smartphone-ul sau tableta ca vizor si telecomanda pentru o camera digitala, iar partajarea printr-o singura atingere va permite sa transferati fotografiile si clipurile video de pe camera. In orice caz, prin instalarea aplicatiei PlayMemories Mobile pe smartphone-ul sau tableta cu Android si functia NFC activata puteti evita procedurile complexe de configurare si puteti stabili conexiunea wireless atingand pur si simplu dispozitivul dvs. de camera. Acum sunteti gata sa controlati camera de pe smartphone pentru a face o fotografie dintr-o zona inaccesibila anterior sau pentru a participa la propria fotografie de grup, precum si pentru a o transfera imediat pe smartphone, pentru partajare pe retelele de socializare. Nu aveti NFC? Nicio problema. Puteti asocia dispozitivele si manual.
Redare in timp real prin USTREAM®
De la spectacole la evenimente sportive, unele lucruri se vad mai bine in timp real. Partajati instantaneu scenele cu imagine si sunet de inalta calitate.
Zoom optic 30x
Cu un obiectiv superangular, care este ideal pentru surprinderea unor peisaje grandioase, camera ofera de asemenea zoom optic 30x si tehnologia Clear Image Zoom de maxim 60x pentru optiuni flexibile de imagini.
Declansare la zambet
Deoarece zambetele extraordinare sunt trecatoare, aceasta caracteristica se asigura ca acestea nu se pierd niciodata. Capturati automat instantanee ale fetelor zambitoare, chiar si in timpul inregistrarii video.
Focalizare automata cu blocare (AF)
Imbunatateste urmarirea subiectilor aflati in miscare prin utilizarea constanta a punctului optim de focalizare automata si reglarea dimensiunii cadrului tinta pentru a se adapta la caracteristicile subiectului. Doar atingeti subiectul pe LCD pentru a va fixa cu precizie pe tintele care se misca rapid, pentru a le putea captura.
Modul automat inteligent
Aceasta caracteristica determina automat tipul de scena filmata si optimizeaza o combinatie de setari din trei grupuri (Fata, Scena, Tremurul camerei). Aceasta asigura cele mai bune rezultate pentru pana la 180 de tipuri de scene, chiar si pe timp de noapte si in scenele cu iluminare din spate. Setarile selectate sunt afisate ca pictograme pe ecranul LCD pentru facilitarea cautarii.
Picture Effect
Dati frau liber imaginatiei. Efectul de imagine sporeste distractia cu filmele si fotografiile prin posibilitatea de a contribui la cele sapte efecte creative (Partial color, Fotografie retro, Supraexpunere, Monocrom cu contrast ridicat, Camera foto de jucarie, Culori inspirate din stilul pop, Posterizare) fara efortul editarii pe un calculator.
Motion Shot Video
Motion Shot Video reda o secventa de imagini suprapuse care detecteaza actiunea inregistrata in intervale de o fractiune de secunda pentru analizare detaliata. In timpul redarii, puteti regla intervalul sau puteti intrerupe redarea pentru a captura si a partaja o imagine statica.
Senzor CMOS Exmor R®
Acest senzor mare si performant imbunatateste claritatea imaginii, reduce zgomotul in medii intunecate si permite defocalizarea si estomparea fundalului.
Procesor de imagine BIONZ X
Motorul avansat de procesare a imaginii BIONZ X ajuta la obtinerea unor imagini mai naturale si mai realiste precum si a unor capacitati de procesare mai rapida.
Control nivel microfon
Pentru inregistrare video, puteti regla fin nivelul microfonului pentru a optimiza calitatea oricarui sunet captat, de la ciripitul domol de pasari la interpretarea zgomotoasa a unei formatii. Chiar si atunci cand nivelul de sunet creste brusc, functia de amplificare automata previne deteriorarea sunetului.
Inregistrare progresiva
Filmele clare, care contin de doua ori datele de imagine pentru filme inregistrate in modul intretesut, pot fi inregistrate in Full HD de 60p/50p (NTSC/PAL) in modul de inregistrare progresiva. Imaginile sunt la fel de uniforme ca si cele filmate in 60/50 de cadre pe secunda, si fiecare cadru este inregistrat ca o singura imagine completa. Asadar, o imagine statica capturata dintr-un film inregistrat in modul progresiv este foarte bine definita.
Obiectiv ZEISS
Cu un angajament comun fata de performanta si design exceptional, Sony si ZEISS® dezvolta impreuna obiective ce combina cea mai buna tehnologie optica posibila cu sisteme electronice de calitate premium si tehnologia senzorilor pentru modele Handycam® de la Sony.
Senzor
 

Rezolutie senzor (pixeli): 9.2 MP

Dimensiune senzor: 1/5.8"

Numar senzori: 1

 
Sistem video
 

Mediu inregistrare: Memory Card

Tip memorie:

Micro SDHC
Micro SDXC
Memory Stick Micro M2
Micro SD

Format inregistrare video: AVCHD

Mod inregistrare:

1920 x 1080 / 60p / 50p
HD: 1440 x 1080 / 60i (HQ,LP)
1280 x 720 / 30p / 25p

Formate suportate: AVCHD, MPEG-4 AVC/H.264

 
Captura video/foto
 

Aspect imagine: 16:9, 4:3

Iluminare minima (lux): 3

Balans alb:

Automat
Apasare unica
Exterior
Interior

Compensare Backlight: Auto

Imagini statice (poze): JPEG

Mod AE:

Automat
Scena nocturna
Rasarit & Apus
Artificii
Peisaj
Portret
Reflector
Plaja
Zapada

Rezolutie poze: 1920 x 1080

 
Obiectiv/Zoom
 

Zoom digital: 350x

Zoom optic: 30x

Stabilizator de imagine: Stabilizator optic SteadyShot

Obiectiv/lentile: 1.8 - 4.0 (echivalent 35 mm: 26.8 - 804.0 mm)

Apertura maxima: 1.8 - 4.0

Diametru filtru (mm): 37

Distanta focala (mm): 35 mm

Distanta minima de focalizare (mm): 800

Viteza obturator (secunde): 1/25 - 1/10000 sec

Autodeclansator: 1 / 2 / 5 / 10 / 30 / 60 sec

 
Audio
 

Difuzor incorporat: Mono

Microfon: Da

 
Vizor/Monitor LCD
 

Diagonala LCD (inch): 3

Rezolutie LCD (pixeli): 460 K

 
Conectivitate
 

Conectori: 1 x HDMI

Interfata: Wi-Fi, HDMI

 
Functii speciale
 

Wireless: Wi-Fi

Focalizare auto/manuala: Da / Da

 
Alimentare
 

Consum (W): HD: 2.4 W

Incarcator:: Adaptor

 
Caracteristici generale
 

Culoare: Negru

Dimensiuni (W x H x D mm): 57 x 59.5 x 128.5

Greutate: 250 g

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Dimeniune senzor
    • Rezolutie senzor Mpx
      9.2
    • Zoom optic
      30x
    • Dimensiune display (inch)
  • Mediu de inregistrare:
    • SD Card
      Da
    • Memory Stick
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.