Camera web Logitech C505, black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
285,24 lei
Pret 36 Rate Optimo: 10.46 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

960-001364

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Camera web Logitech C505, black de la Logitech

 

UN WEBCAM CARE AJUNGE DEPARTE

C505 este o camera web cu video HD 720p si un microfon cu raza lunga de actiune, care accepta conversatii clare si naturale pana la 3 metri distanta. In plus, un cablu USB-A extra-lung de 2 metri ofera optiuni de montare versatile.

C505  folded, full front view and angled view

 

VIDEO WIDESCREEN HD 720P

Treceti de la sistemul optic incorporat al laptopului cu o camera web care ofera o calitate video clara, neteda si colorata cu rezolutie HD 720p / 30 fps widescreen. C505 ofera un camp de vizualizare diagonala de 60 °, focalizare fixa si corectie automata a luminii care se ajusteaza la iluminarea spatiului dvs. de intalnire.

 

 

AUDIO CLAR, NATURAL

Microfonul unic, omnidirectional, are tehnologie de reducere a zgomotului si este proiectat pentru a sustine conversatii clare si naturale de pana la 3 metri distanta, chiar si in medii aglomerate, cum ar fi spatii de lucru deschise si sali de clasa.

C505
   

Cablul extinde optiunile de configurare

Cu cablul USB-A extra-lung de 7 metri (2 m) si clema universala, C505 ofera o gama larga de posibilitati de montare versatile. Mergeti traditional si pozitionati-l in siguranta pe un laptop sau pe un ecran extern sau fiti creativi si montati-l pe un raft sau un dispozitiv de pana la 7 ft (2 m) distanta de computer.

Woman using C505 with camera propped on books using the extended cable
Vezi mai mult

  • General
    • Rezolutie video
    • Dimensiuni
      72.91 x 31.91 x 66.64 mm
    • Greutate
      75 g
    • Altele
      Lungime cablu: 2 m
      RightLight 2
      Microfon: Da
      Lentile: Fixa, din plastic

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.