Logitech Camera Web Business C930e, Full HD 1080p, Wide angle

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
323,12 lei
Pret 36 Rate Optimo: 11.84 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

960-000972

Garantie: 36 de luni

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Camera Web Business C930e, Full HD 1080p, Wide angle de la Logitech

LOGITECH UC WebCam C930e - EMEA Business

Webcam-ul C930e este cea mai avansata camera web HD produsa de Logitech pana in prezent. Cu un camp de vizualizare de 90 de grade, cel mai mare de care dispune o camera web business, si prima care suporta formatul full HD cu codificare H.264/SVC UVC 1.5 (cea mai noua tehnologie ce elibereaza banda de frecventa de pe computer), webcam-ul C930e este camera potrivita sa ofere cea mai buna experienta in cadrul video conferintelor.

Camera Logitech C930e dispune de un format video HD 1080p la 30 fps, ceea ce inseamna ca apelurile video vor foarte reale.

Tehnologia Rightlight 2 ofera o calitate inalta a imaginilor, chiar si in medii cu lumina ambientala scazuta.

Campul de vizualizare de 90 de grade, functiile de rotire, inclinare si zoom, precum si autofocusul permit lucrul prin intermediul camerei video - prezentari la tabla, precum si prezentari de documente sau a demonstratiilor direct de pe ecranul monitorului.

Usor de instalat si de folosit, webcam-ul Logitech C930e este cea mai avansata optiune pe care profesionistii o aleg in cazul video conferintelor.

Calitate video HD 1080p la 30 fps

Calitatea video HD 1080p la 30 de frame-uri pe secunda aduce experiente reale de vizualizare in cadrul conferintelor video, astfel ca miscarea, expresiile si comportamentele non-verbale pot fi observate cu usurinta.

   

H.264 cu tehnologia de codificare SVC (Scalable Video Coding) si UVC 1.5

Tehnologia H.264 cu Scalable Video Coding (SVC) si UVC 1.5 elibereaza banda de procesarea prin intermediul PC-ului, transferand astfel tot procesul video in interiorul camerei, ajustandu-se la numarul de biti disponibil.

Rezultatul este o transmisiune video mult mai clara in aplicatii precum Microsoft Lync 2013.

   

Camp de vizualizare de 90 de grade

Functia de rotire si de inclinare si zoom-ul camerei web C930e inlesnesc o comunicare eficienta in timpul video-conferintelor cu camp de vizualizare de 90 de grade.

   

Tehnologie Logitech RightLight 2 si autofocus

Webcam-ul Logitech C930e se ajusteaza in mod inteligent pentru a imbunatati calitatea imaginii in conditii de iluminare slaba si distante multiple.

   

Compatibilitate cu o plaja mare de aplicatii

Optimizata pentru Microsoft Lync 2013, compatibila cu Cisco WebEx si certificata Skype, camera web asigura o experienta integrata cu majoritatea platformele business Unified Communication si aplicatiile de video-conferinte.

Vezi mai mult

  • General
    • Tip senzor
    • Inregistrare video
      HD 1080p
    • Rezolutie video
    • Interfata
      USB 2.0
    • Dimensiuni
      94 x 29 x 24 mm
    • Greutate
      162 g
    • Altele
      H.264/SVC video compression; Zoom 4X - 1080p
      Autofocus

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.