Logitech Camera Web B525 HD 960-000842

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Camera Web B525 HD 960-000842 de la Logitech

Webcam-ul Logitech B525 HD ofera apeluri video HD si autofocus de exceptie! Design-ul pivotant fold-and-go face mai usoara pozitionarea si vizibilitatea in timpul video conferintelor din orice unghi si va permite sa va miscati cu camera web in incapere. Bucurati-va de apeluri video HD 720p prin intermediul aplicatiilor de comunicare preferate – camera web este optimizata, de asemenea,si pentru Microsoft Lync si Skype. Focalizarea automata va permite sa va bucurati de imagini clare, atat de aproape, cat si de la departare, dar si de sunet de inalta calitate, datorita microfonului stereo incorporat. Acest webcam plug-and-play este echipat cu tehnologia RightLight care permite apeluri video chiar si in medii cu o lumina de ambient mai scazuta.Tehnologia de prindere a webcam-ului Logitech B525 HD asigura profesionistilor medii de lucru variate, de la laptop la desktop LCD – practic, oriunde.
   

 

Apeluri video HD 720p / 30 fps, cu autofocus si microfon stereo integrat


Apelurile video dispun de o rezolutie HD 720p de pana la 30 fps, iar autofocusul si microfonul stereo integrat completeaza experienta.

   

 

 

Pivotare de pana la 360 de grade


Design-ul pivotant de 360 de grade este potrivit pentru utilizatorii care doresc sa seteze unghiul de vizualizare si, de asemenea, permite acestora sa mute camera, pentru mai multa intimitate.

   

 

Design fold an go

 

Design-ul portabil permite utilizatorilor sa impacheteze camera web HD pentru depozitare sau pentru deplasari, aceasta ocupand putin spatiu. 

   

 

 

 

Imagini de inalta calitate in medii cu lumina scazuta


Chiar daca apelurile video se desfasoara in medii cu lumina scazuta, webcam-ul Logitech B525 HD va ajusta lumina pentru a livra cea mai buna imagine.

Vezi mai mult

  • General
    • Tip senzor
    • Inregistrare video
      HD 720p
    • Rezolutie video
    • Interfata
      USB
    • Dimensiuni
      68.5 x 29 x 40.4
    • Greutate
      88 g
    • Altele
      Autofocus
      Tehnologie RightLight 2
      Optimizat pentru Microsoft Lync
      Certificat pentru Skype
      Clip universal pentru monitoare si laptop-uri

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.