Webcam Razer Kiyo Pro, FullHD 1080p, 60fps, HDR, Privacy Cover, USB 3.0

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
479,87 lei
Pret 36 Rate Optimo: 17.59 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RZ19-03640100-R3M1

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Webcam Razer Kiyo Pro, FullHD 1080p, 60fps, HDR, Privacy Cover, USB 3.0 de la Razer

SENSOR DE LUMINA ADAPTIV

Echipata cu un senzor CMOS ultra-sensibil de tip 1 / 2.8 mai mare cu tehnologia STARVIS ™, aceasta camera web USB FHD poate detecta cat de stralucitoare sau intunecate sunt imprejurimile sale si se poate ajusta corespunzator pentru o claritate perfecta a imaginii de fiecare data.

 

NECOMPRIMAT 1080P 60FPS

Fiind o camera web USB FHD, Razer Kiyo Pro ofera un nivel de fidelitate vizuala pe cat de ascutit pe cat de neted, pentru o calitate video optima si o experienta de vizualizare pe care o puteti obtine.

 

ACTIVARE HDR LA 30 FPS

Faceti ca fluxul dvs. sa apara cu culori mai vibrante, activand HDR la 30 FPS, ceea ce creste gama dinamica a videoclipului in timp ce corectati suprafetele si zonele subexpuse.

 

 

LENTILE WIDE-ANGLE CU FOV REGLABIL

De la afisarea mai multor setari si imprejurimi, pana la captarea mai multor persoane in fotografiere, obiectivul cu unghi larg cu diafragma mare permite trei optiuni de camp vizual selectabile prin Razer Synapse.

 

PROIECTAT CU CORNING® GORILLA® GLASS 3

Pentru a imbunatati calitatea imaginii, durabilitatea si longevitatea Razer Kiyo Pro, obiectivul sau este proiectat cu sticla Corning Gorilla® rezistenta la daune si zgarieturi. In testele de laborator, Gorilla Glass 3 ofera o imbunatatire de pana la 4x a rezistentei la zgarieturi in comparatie cu ochelari competitivi din aluminosilicat de la alti producatori.

 

 

USB 3.0

Cu o conexiune plug-and-play usoara, Razer Kiyo Pro ofera un semnal puternic al camerei de 5 GB / s in flux, permitand performante video maximizate, fara nici o compresie.

   

 

Privacy Cover

Razer Kiyo Pro vine cu un capac care protejeaza obiectivul camerei web si va ofera asigurarea confidentialitatii atunci cand nu este utilizat.

CARACTERISTICI GENERALE

Interfata USB 3.0
Rezolutie senzor (pixeli) 1920 x 1080 2.1 MP
Rezolutie video (pixeli) 1080P (1920 x 1080)
Microfon Omni-directional
Dimensiune (mm) 130 x 90 x 180 mm
Culoare Negru
Altele Privacy Cover
Greutate 0.43 Kg
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.