Cantar de bucatarie Tefal Ovelys BC5220, functie tara, lichide, oprire automata, gradatie de pana la 1g, bol 1.25 l, 5kg , Rosu/Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cantar de bucatarie Tefal Ovelys BC5220, functie tara, lichide, oprire automata, gradatie de pana la 1g, bol 1.25 l, 5kg , Rosu/Alb de la Tefal

Beneficiaza de mai mult confort cu noul cantar de bucatarie de la Tefal!

De acum,nu mai ai nevoie de conversii!

Cantarul de bucatarie Ovelys dotat cu multiple unitati de masura si bol integrat, este ajutorul perfect pentru a gati sau coace, ajutandu-te sa economisesti timpul pe care l-ai fi pierdut prin spalarile repetate ale bolului, datorita functiilor TARA si UNITATI.

 

Cantarul de bucatarie devine un ajutor convenabil in bucatarie!

Cu cantarul de bucatarie Ovelys cu bol integrat, cantarirea nu a fost niciodata mai usoara, indiferent de reteta.

Se adapteaza perfect pentru gatit sau copt, unde fiecare gram este esential pentru rezultate perfecte.

Beneficeaza de o functie ultra convenabila, care poate modifica cantarirea ingredientelor lichide cu cea a celor solide, precum si un design de tip unitati multiple care te ajuta sa nu mai convertesti cantaririle.

Pentru si mai mult confort, functia inteligenta TARA asigura cantariri succesive in acelasi recipient, ajutandu-te sa economisesti timpul pe care l-ai fi pierdut in spalarile succesive ale bolului

De altfel, are 3 baterii LR03 AAA incluse pentru utilizare imediata.

   

2 in 1

Cantarul de bucatarie Ovelys si bolul sau integrat iti vor face viata mai usoara! Beneficiaza de capacitatea bolului de 1.25 L, pentru a-ti cantari si amesteca ingredientele in acelasi timp.

   

Capacitate mare

Se adapteaza perfect tuturor retetelor, de la fursecuri pana la clatite.

   

Rezultate garantate

Ideal pentru coacere, unde cantarirea precisa este esentiala pentru a obtine preparatul perfect.

   

Functia TARA

Economiseste timp: functia "TARA" asigura cantariri succesive in acelasi recipient. Nu este nevoie sa transferi fiecare ingredient, ci pur si simplu sa resetezi cantarul la 0 si sa continui sa adaugi ingrediente.

   

Ultra convenabil

Nu mai ai nevoie de cana pentru masurare: cu functia pentru lichide poti schimba usor intre cantarirea produselor uscate (g/lb/oz) sau lichide (cl/fl/oz). Niciun risc de eroare in timpul schimbarii unitatilor de masura.

   

Gata de folosire

3 baterii LR03 AAA incluse pentru utilizare imediata.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Utilizare Rezidential
Material carcasa Plastic
Material recipient Plastic
Baterii necesare 3 x AAA
Functii Oprire automata
Cantarire lichide
Functia Tara
Culoare Rosu/Alb


SPECIFICATII TEHNICE

Greutate maxima cantarire 5 Kg
Greutate minima cantarire 1 g
Unitate de masura Grame - g
Capacitate recipient 1.25 l


DIMENSIUNI

Lungime 190 mm
Latime 147 mm
Inaltime 28.5 mm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.