ASUS Carcasa ROG Strix Helios RGB , ATX/micro ATX/Mini ITX/EATX

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.626,67 lei
Pret 36 Rate Optimo: 59.63 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

GX601 RS HELIOS

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Carcasa ROG Strix Helios RGB , ATX/micro ATX/Mini ITX/EATX de la ASUS

ROG Strix Helios - facuta sa arate sistemul

ROG Strix Helios este o carcasa de gama premium cu trei panouri din sticla temperata, cadru rafinat din aluminiu si iluminare RGB integrata a panoului frontal. Gestionarea incorporata a cablurilor, inclusiv un capac multifunctional cu bretele GPU, mentine interiorul la punct si ordonat. Proiectata pentru extindere si performanta, este pregatita pentru o placa de baza EATX si setari serioase de racire cu lichid.

 

PREMIUM DESIGN & ESTETICA 

ROG Strix Helios este fabricat pentru vitrine, cu trei panouri din sticla temperata afumata, montate intr-un cadru rafinat din aluminiu periat. Un ecran uimitor de iluminare RGB dinamica este integrat in panoul frontal pentru a intrece competitia.

 

Cable management fara efort

Pastrati-va constructia la punct si ordonata, cu huse flexibile si un sistem complet de gestionare a cablurilor.

 

Instalare si intretinere simpla

ROG Strix Helios este proiectat cu mai multe mecanisme de instalare usoare pentru a oferi cea mai simpla experienta de constructie, chiar si pentru incepatorii DIY. Pastrarea curateniei platformei se face usor cu filtre de praf incorporate si acces facil la toate zonele.

 

Montare versatila a placii video

Se potrivesc pana la trei placi grafice in orientare standard sau doua verticale pentru un plus de cool, folosind un bracket incorporat.

 

Gata pentru racire serioasa

Construit pentru a efectua si amorsa pentru extindere, ROG Strix Helios poate gazdui o placa de baza EATX si ofera spatiu suficient pentru setari de racire cu apa. Cu suport pentru pana la 420 mm si radiatoare de 360 mm, camera este rezervata si pentru instalarea unei pompe de racire a apei si a rezervorului.

 

Panou I/O avansat

Panoul este incarcat cu conectivitate, incluzand un port USB 3.1 tip-C ™ reversibil. De asemenea, dispune de controale dedicate de viteza a ventilatorului si de iluminare RGB pentru a face ajustari din mers.

 

Manere de carcasa confortabile

Va transportati cu usurinta constructia pretioasa la petrecerile LAN folosind manerele de tesaturi ergonomice si elegante, care sunt riguros testate pentru a suporta pana la 50 kg.

Vezi mai mult

  • Placi Baza Compatibile
    • E-ATX
      Da
    • ATX
      Da
    • mITX
      Da
  • General
    • Culoare
      Negru
    • Sursa
    • Dimensiuni (H x D x W)
      250 x 591 x 565 mm
    • Greutate
      18 kg
  • Conectori
    • USB 3.0
      1 x USB 3.1 Gen 2 (Type-C)
      4 x USB 3.1 Gen 1
    • 3.5 mm jack
      2 x Audio Jack
  • Ventilatoare
    • Total ventilatoare incluse
      4

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.