ASUS Carcasa GX601 Helios ROG Strix White

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.662,22 lei
Pret 36 Rate Optimo: 60.93 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

GX601 RS HELIOS WH

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Carcasa GX601 Helios ROG Strix White de la ASUS

ROG Strix Helios White Edition

ROG Strix Helios White Edition este o carcasa de gaming RGB mid-tower ATX/EATX cu geam securizat, cadru de aluminiu, suporturi pentru GPU, suport pentru radiator de 420 mm si Aura Sync

  • Design si estetica premium: Realizata pentru expunerea sistemelelor de top, cu trei panouri din geam securizat, cadru din aluminiu periat si iluminare frontala Aura Sync RGB integrata;
  • Sistemele ordonate se realizeaza usor: Un capac multifunctional cu suport pentru placi grafice, o masca pentru sursa si un capac translucid ofera o administrare fara efort a cablurilor;
  • Montare GPU versatila: Instaleaza trei placi grafice in orientare standard sau doua vertical pentru o expunere estetica suplimentara folosind un suport inclus in pachet;
  • Pregatita pentru racire serioasa: Suporta placi de baza pana la formatul EATX, cu spatiu pentru radiatoare frontale de 420 mm, pompa si rezervor de apa;
  • Panou I/O avansat: port USB 3.1 Gen 2 Type-C™, patru porturi USB 3.0, un buton de control al iluminarii RGB si un buton de control al vitezei ventilatoarelor;
  • Manere confortabile pentru carcasa: Transporta cu usurinta pretiosul tau sistem la petreceri LAN cu ajutorul unor manere textile ergonomice si stilate.

 

ROG Strix Helios White Edition este o carcasa mid-tower premium pentru sisteme de gaming cu trei panouri din geam securizat, cadru rafinat din aluminiu si un panou frontal integrat cu iluminare RGB. Include un sistem de administrare a cablurilor, cu un capac multifunctional cu suporturi pentru GPU, care mentine interiorul ordonat. Gandita pentru extensibilitate si performanta, este pregatita sa gazduiasca placi de baza cu format pana la EATX si sisteme serioase de racire cu apa, facand-o alegerea perfecta pentru un sistem ROG de top.

 

DESIGN PREMIUM SI ESTETICA ALBA

ROG Strix Helios White Edition a fost creata pentru a se asorta cu componente de culoare alba, rezultatul fiind un sistem de expunere uimitor. Cu trei panouri din geam securizat fumuriu, montate intr-un cadru din aluminiu periat argintiu-alb si cu iluminare RGB dinamica integrata in panoul frontal, ROG Strix Helios White Edition iti va scoate din multime sistemul.

 

ILUMINARE AURA SYNC RGB

Fiind prevazuta cu LED-uri RGB adresabile integrate in panoul frontal, care pot fi personalizate folosind un buton de control dedicat sau software-ul Aura, ROG Strix Helios White Edition poate afisa milioane de culori si o gama de efecte care pot fi sincronizate cu un vast ecosistem de componente pentru completarea sistemului tau.

 

CAPAC MULTI-FUNCTIONAL CU DESIGN UNIC

Un capac inteligent multi-functional ajustabil poate fi folosit atat cu placi de baza ATX, cat si cu EATX. Fiind gandit pentru a masca toate cablurile si orificiile pentru un aspect curat al sistemului, ofera si un spatiu dedicat pentru montarea unui ROG Terminal. Exista si un suporturi aditionale pentru GPU-uri , care fixeaza pe pozitie placile grafice, pentru o securitate sporita a placilor grafice grele in timpul transportului sistemului.

 

PANOURI DIN GEAM SECURIZAT CU INCUIETOARE

Sistemul este echipat cu trei panouri cu geam securizat fumuriu cu grosimea de 4 mm, pe ambele laturi si pe partea frontala.

Asamblarea fara instrumente este posibila datorita unei incuietori pentru eliberare rapida a panoului, alaturi de un suport special in partea de jos, care asigura siguranta.

 

OPTIUNI DE MONTARE A PLACILOR GRAFICE

Se pot monta orizontal pana la trei placi grafice. Sloturi PCIe aditionale si suporturile exclusive pentru GPU permit montarea a pana la doua placi grafice in pozitie verticala, pentru un aspect estetic deosebit al sistemului.

 

COMPATIBILITATE DE RACIRE

Ventilatoare:
Superior: 3 x 120mm / 2 x 140mm
Frontal: 3 x 120mmm sau 140mm
Spate: 1 x 120mm sau 140mm

Radiatoare:
Superior: 120 / 140 / 240 / 280 / 360mm
Frontal: 120 / 140 / 240 / 280 / 360 / 420mm
Spate: 120 / 140mm

 

MANERE PUTERNICE PENTRU TRANSPORT CONFORTABIL

Designul ergonomic al sistemului il face usor si sigur de transportat la o petrecere LAN sau la evenimente de gaming cu ajutorul manerelor textile integrate.
Testate riguros pentru a suporta pana la 50kg.

 

MASCA PENTRU SURSA CU DESIGN DECUPAT

Modelul unic ROG Cybertext si masca din doua piese pentru sursa de alimentare permit scoaterea primei masti pentru a face loc montarii unui radiator mai gros.

Decupajul frontal special permite etalarea sursei ROG Strix 850W White Edition sau a altor surse de alimentare cu afisaj OLED integrat.

Vezi mai mult

  • Placi Baza Compatibile
    • E-ATX
      Da
  • General
    • Tip carcasa
    • Nr max Bays 3.5 interne
      2 x 2.5" / 3.5"
    • Bays 2.5 interne
      4
    • Dimensiuni (H x D x W)
      250 x 565 x 591 mm
    • Greutate
      18 kg
  • Conectori
    • eSATA
      Altele: 1 x Mic
      Iluminare RGB
      1 x Headphones
      1 x USB 3.1 Gen 2 Type C
      4 x USB 3.1 Gen 1
  • Ventilatoare
    • Total ventilatoare incluse
      4
    • Numar maxim compatibile
      7

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.