LC Power Carcasa Pro-Line LC-924B - mid tower - ATX

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
329,14 lei
Pret 36 Rate Optimo: 12.06 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

LC-924B

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Carcasa Pro-Line LC-924B - mid tower - ATX de la LC Power

Unknown Image

Turnul Midi

Carcasa computerului Midi Tower este cel mai popular si universal design utilizat in configuratia hardware. Puteti plasa cu usurinta cele mai importante componente in ea . Este o solutie versatila care va va permite sa construiti o unitate destinata atat lucratorilor de birou, cat si iubitorilor de divertisment virtual.

Unknown Image
Unknown Image

Micro ATX (uATX)

Atunci cand alegeti o configuratie de computer, asigurati-va ca standardul de proiectare a placii de baza este compatibil cu carcasa. In cazul Micro ATX, proiectantii au limitat numarul de sloturi de pe placa la patru, datorita carora a fost posibil sa se obtina o dimensiune mult mai mica comparativ cu ATX . Prin urmare, utilizatorii pot ajunge la carcase compacte si astfel pot economisi spatiu de birou. Multe dintre ele vor permite instalarea de componente de inalta clasa. Un astfel de computer va functiona bine atat la locul de munca, cat si in divertisment.

Unknown Image
Unknown Image

ATX

Atunci cand alegeti componentele computerului, este necesar sa acordati atentie faptului ca standardul designului placii de baza este compatibil cu carcasa. Cel mai popular si utilizat pe scara larga este ATX . Acest sistem universal va va permite sa conectati mai multe componente pentru diverse aplicatii. Acestea pot fi atat componente care vor functiona bine in birou, cat si placi grafice de inalta calitate sau procesoare destinate jucatorilor. Desigur, o astfel de solutie versatila necesita o carcasa de dimensiuni adecvate.

Unknown Image
Unknown Image

Inaltimea sistemului de racire pana la 15 cm

O carcasa de computer care va permite instalarea unui sistem de racire a procesorului cu o inaltime de pana la 15 cm va fi perfecta pentru construirea unei configuratii de computer cu multe aplicatii. Datorita acestui design, veti putea alege modele compatibile de ventilatoare cu parametri diferiti. Printre acestea veti gasi atat sisteme simple destinate racirii echipamentelor de birou, cat si sisteme mai avansate, care pot fi gasite in unitati destinate fanilor divertismentului virtual sau utilizatorilor profesionisti.

 
Unknown Image

USB 2.0 x2

O carcasa pentru computer echipata cu un conector dublu USB 2.0 este o propunere ideala pentru persoanele carora le pasa de confortul maxim de utilizare. Unul dintre conectori poate fi folosit, de exemplu, pentru a incarca un smartphone, in timp ce celalalt permite comunicarea rapida intre computer si o unitate externa. Conexiunea este extrem de simpla si, mai presus de toate, sigura. Aceasta solutie va functiona atat in birou, unde fisierele sunt adesea transferate in memoria externa, cat si in aplicatiile de acasa.

Unknown Image

USB 3.0 x1

Carcasa echipata cu un conector USB 3.0 este o propunere ideala pentru utilizatorii exigenti. Datorita acestui fapt, puteti conta pe un schimb de fisiere foarte rapid intre computer si memoria externa. Va puteti incarca cu usurinta telefonul mobil, precum si puteti conecta multe alte dispozitive pe care le veti avea intotdeauna la indemana. Este o solutie sigura si, mai presus de toate, sigura. Standardul USB 3.0 este perfect atat pentru computerele de birou, cat si pentru configuratiile hardware de acasa.

Unknown Image

Conectori pentru casti / difuzoare

Carcasele echipate cu un conector audio universal vor asigura cel mai inalt confort al divertismentului. Datorita acestui fapt, puteti conecta rapid difuzoare sau casti la computer. Puteti asculta muzica preferata fara probleme, precum si viziona filme sau seriale grozave. Pasionatii de jocuri, pentru care sunetul defineste adesea distractia excelenta cu cele mai bune productii, vor fi deosebit de multumiti. Acest tip de conector este un design extrem de simplu si fiabil, care este acum standard.

Unknown Image

Conector microfon

Carcasa echipata cu un conector pentru microfon va fi perfecta pentru utilizatorii exigenti care se asteapta la un confort maxim de lucru si divertisment. Datorita acestui fapt, puteti conecta rapid microfonul la computer pentru apeluri vocale convenabile . Aceasta functie va fi utilizata pe scara larga in birourile moderne, unde videoconferinta este o forma comuna de comunicare. Fanii divertismentului virtual vor fi, de asemenea, multumiti, deoarece contactul vocal permite o competitie eficienta in echipa.

Unknown Image

Alimentare electrica

O carcasa pentru computer cu sursa de alimentare incorporata este o propunere ideala pentru utilizatorii care decid sa instaleze singuri o configuratie a computerului. Oferta larga va va permite sa potriviti puterea sursei de alimentare cu alte componente ale sistemului. Va rugam sa retineti ca numai o combinatie compatibila de dispozitive va asigura o functionare eficienta si fara esecuri a computerului. O astfel de solutie convenabila a fost primita cu caldura de clientii care pot conta pe accesul la multe modele cu parametri diferiti.

Vezi mai mult

  • Placi Baza Compatibile
    • ATX
      Da
    • mATX
      Da
  • General

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.