LC Power Carcasa LC-1370WII - desktop slimline - mini ITX

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

190,80 lei
177,76 lei
  • Distribuie pe:

Descriere Carcasa LC-1370WII - desktop slimline - mini ITX de la LC Power

Unknown Image

Mini turn

computerului Mini Tower este o solutie compacta si universala. Acest design mic si-a gasit aplicatie atat in ​​utilizarea la birou, cat si in divertismentul acasa. Cel mai adesea accepta standardele de placa de baza mici. Multe dintre ele vor permite instalarea unor placi grafice foarte eficiente, care vor raspunde asteptarilor jucatorilor pretentiosi. incontestabil al carcasei Mini Tower este economia mare de spatiu in apropierea statiei de calculatoare .

Unknown Image
Unknown Image

Mini ITX

Atunci cand alegeti componentele computerului, asigurati-va ca standardul designului placii de baza este compatibil cu carcasa. Un mic Mini-ITX cu dimensiunile de 170 x 170 mm va fi folosit in carcase compacte care pot fi amplasate cu succes pe un birou. Un astfel de computer va fi perfect pentru munca de zi cu zi. De asemenea, standardul Mini-ITX va permite sa instalati componente care va vor garanta divertisment excelent. Jucatorii vor cauta cu siguranta un procesor rapid si o placa grafica de ultima generatie.

Unknown Image

USB 3.0 x2

Carcasa computerului cu conector dublu USB 3.0 este solutia perfecta pentru utilizatorii pretentiosi. Este o metoda ideala de comunicare intre computer si alte dispozitive care suporta si aceasta tehnologie. Veti putea sa conectati cu usurinta o unitate flash USB sau o unitate externa si sa utilizati optiunea de schimb de fisiere. tip USB 3.0 va va permite sa va incarcati telefonul mobil si multe alte dispozitive. Este o conexiune rapida, fiabila si, mai presus de toate, sigura, care este acum standard.

Unknown Image

Conectori pentru casti/difuzoare

Carcasele echipate cu un conector audio universal vor asigura cel mai inalt confort de divertisment. Datorita acestui lucru, puteti conecta rapid difuzoare sau casti la computer. Puteti asculta muzica preferata fara probleme, precum si sa vizionati filme sau seriale grozave. Pasionatii de jocuri, pentru care sunetul defineste adesea un joc de succes cu cele mai bune productii, vor fi deosebit de incantati. Acest tip de conector este un design extrem de simplu si de incredere, care este acum standard.

Unknown Image

Conector pentru microfon

Carcasa echipata cu conector pentru microfon va fi perfecta pentru utilizatorii pretentiosi care se asteapta la un confort maxim la munca si divertisment. Datorita acestui fapt, puteti conecta rapid microfonul la computer pentru apeluri vocale convenabile . Aceasta functie va fi utilizata pe scara larga in birourile moderne unde videoconferinta este o forma comuna de comunicare. Fanii divertismentului virtual vor fi si ei multumiti, deoarece contactul vocal este cel care permite o competitie eficienta in echipa.

Unknown Image

Incarcator

O carcasa de computer cu o sursa de alimentare incorporata este o propunere ideala pentru utilizatorii care decid sa asambleze singuri o configuratie de computer. Oferta larga va va permite sa potriviti puterea sursei de alimentare cu alte componente ale sistemului. Trebuie amintit ca numai o combinatie compatibila de dispozitive va asigura o functionare eficienta si fara defectiuni a computerului. O astfel de solutie convenabila a fost primita cu caldura de clientii care pot conta pe noi acces la multe modele cu parametri diferiti.

Vezi mai mult

  • Placi Baza Compatibile
    • mITX
      Da
  • General
  • Conectori
    • USB 3.0
      2 x

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.