Sharkoon Carcasa TG6M RGB ATX, Mid-Tower, fara sursa, ATX, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
526,36 lei
Pret 36 Rate Optimo: 19.29 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

TG6 RGB

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Carcasa TG6M RGB ATX, Mid-Tower, fara sursa, ATX, Black de la Sharkoon

 

Pentru un hardware care nu este menit sa fie ascuns, am proiectat si dezvoltat TG6 RGB. Aceasta carcasa midi ATX ofera hardware-ului un spatiu amplu si o platforma exceptionala pentru expunere. Panourile frontale si laterale din sticla calita ofera o vedere aproape complet libera a functionarii interioare a carcasei, in timp ce doar sursa de alimentare, HDD-urile si cablurile sunt tinute departe de vedere. Fiecare dintre cele patru ventilatoare RGB adresabile de 120 mm preinstalate, de 120 mm, sunt echipate cu trei randuri de LED-uri inconjuratoare. Acestea ofera efecte de iluminare fara trepte in cadrul intregului spectru RGB si ilumineaza in mod optim hardware-ul instalat. Cei care prefera racirea cu apa vor gasi un spatiu ideal pentru aceasta si, de asemenea, o tava practica pentru ventilatoare in spatele panoului frontal.

 

Flux de aer puternic

TG6 RGB dispune de trei ventilatoare RGB adresabile de 120 mm preinstalate in spatele panoului frontal si un altul pe panoul din spate. Ceea ce le diferentiaza este noul design modular al ramei, care nu are suruburi vizibile. Punctele de contact cauciucate si paletele aerodinamice ale ventilatorului sustin atat un flux de aer puternic, cat si unul silentios. Daca este nevoie de un flux de aer mai mare, se pot instala trei ventilatoare suplimentare de 120 mm sau doua ventilatoare de 140 mm in partea superioara a carcasei. Toate zonele de admisie a aerului sunt protejate cu filtre de praf detasabile pentru a se asigura ca carcasa va functiona intotdeauna la cele mai bune performante.

Iluminare multistrat

Pentru o iluminare multistratificata in cadrul intregului spectru RGB, fiecare ventilator preinstalat este inconjurat de trei straturi de LED-uri RGB adresabile. Cu ajutorul controlerului RGB incorporat cu 8 porturi, iluminarea ventilatorului poate fi personalizata impreuna cu pana la patru componente LED suplimentare. Acest lucru se poate face prin intermediul software-ului unei placi de baza compatibile care are un header cu pinout 5V-D-coded-G sau 5V-D-G. Alternativ, pentru placile de baza fara o conexiune pentru LED-uri adresabile, sunt disponibile 20 de moduri de iluminare presetate, care pot fi selectate pur si simplu cu ajutorul butonului dedicat situat in partea superioara a carcasei.

Instalare unica si usoara a radiatorului

Daca racirea cu apa este metoda preferata pentru eliminarea caldurii, atunci TG6 RGB este exact carcasa de care aveti nevoie. Pentru doar un radiator, fara ventilatoare, partea frontala a carcasei ofera un spatiu considerabil - cu o inaltime de instalare de pana la 5,2 cm. Acest lucru se datoreaza, pentru prima data, faptului ca cele trei ventilatoare frontale preinstalate sunt fixate pe partea frontala a sasiului si functioneaza direct intre panoul frontal si suportul pentru ventilatoare. Tavita pentru ventilatoare poate fi indepartata impreuna cu ventilatoarele, facilitand instalarea unui radiator cu o lungime de pana la 360 mm.

La fel de clar ca sticla

Hardware-ul este vizibil prin panourile frontale si laterale din sticla calita, sursa de alimentare, HDD-urile si cablurile disparand in tunelul sursei de alimentare sau in spatele tavii pentru placa de baza. Pentru un aspect mai elegant si o protectie sporita a sticlei, panoul lateral a fost proiectat fara suruburi sau suruburi vizibile. In schimb, acesta este fixat prin intermediul unor suruburi cu filet pe panoul din spate al carcasei.

Spatios in interior

Deoarece hardware-ul pretentios necesita spatiu, TG6 RGB este proiectat spatial. Suporta placi grafice cu o lungime de pana la 40 cm, racitoare CPU cu o inaltime de pana la 16,7 cm si surse de alimentare cu o lungime maxima de 20,5 cm. In plus, in interiorul carcasei pot fi instalate pana la trei HDD-uri de 3,5" si pana la patru SSD-uri de 2,5".

Vezi mai mult

  • Placi Baza Compatibile
    • ATX
      Da
  • General
    • Tip carcasa
    • Culoare
      Negru
    • Sursa
    • Nr max Bays 3.5 interne
      3
    • Bays 2.5 interne
      4
    • Dimensiuni (H x D x W)
      215 x 465 x 452
    • Greutate
      8.1
    • Sloturi expansiune
      x7
  • Conectori
    • USB 2.0
      2
    • USB 3.0
      2
    • 3.5 mm jack
      2
  • Ventilatoare
    • Total ventilatoare incluse
      4
    • Numar maxim compatibile
      7

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.