Card de memorie SanDisk SDXC Extreme Pro, 64GB, Class 10, UHS-I

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Card de memorie SanDisk SDXC Extreme Pro, 64GB, Class 10, UHS-I de la SanDisk

 
Viteze de transfer de pana la 170MB / s*
Odata ce au fost facute fotografiile, munca ta este doar pe jumatate facuta. Accelerarea fluxului de lucru inseamna ca aveti mai mult timp pentru a va crea creativitatea la nivelul urmator.
Perfect pentru video 4K UHD
Uneori viteza este ceea ce aveti nevoie. Cardul SanDisk Extreme PRO SD UHS-I ofera performanta pentru a captura video uimitor si neintrerupt 4K UHD.
Moduri de fotografiere secventiale uimitoare
Rata de viteza UHS 3 (U3) si clasa de viteza video 30 (V30), cardul SanDisk Extreme PRO SD UHS-I va permite sa capturati fotografii secventiale de tip burst fara sa pierdeti actiunea.
Durabilitatea pe care va puteti baza
Construit si testat in conditii dure, cardul SanDisk Extreme PRO SD UHS-I este rezistent la temperatura, rezistent la apa, la socuri si la raze X.
Recuperati imaginile pe care le-ati sters accidental
RescuePRO Deluxe, va permite sa restaurati imaginile pe care le-ati sters accidental.

 

Nota* - Pana la 170MB / s viteze de citire, proiectate cu tehnologie patentata pentru a atinge viteze peste UHS-I 104MB / s, necesita dispozitive compatibile capabile sa atinga astfel de viteze. Viteza de scriere de pana la 90 MB / s. Pe baza testarii interne; performanta poate fi mai mica in functie de dispozitivul gazda, interfata, conditiile de utilizare si alti factori.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip memorie SDXC
Capacitate (GB) 64
Clasa de viteza Class 10
Standard UHS UHS-I U3
Rata de transfer la citire (MB/s) 170
Rata de transfer la scriere (MB/s) 90

Vezi mai mult

  • General
    • Tip memorie
    • Clasa de viteza
      10
    • Capacitate GB
      64

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.