VERBATIM SECURE DIGITAL CARD HIGH CAPACITY (SDHC) 8GB CLASS 4

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere SECURE DIGITAL CARD HIGH CAPACITY (SDHC) 8GB CLASS 4 de la VERBATIM

Cardurile Verbatim SDHC (Secure Digital de inalta capacitate, SD 2.0) sunt concepute spre a fi folosite in camere digitale compatibile, playere de muzica portabile, camcordere, telefoane de tip smart phone, PC-uri sau alte aplicatii pentru de uz personal. Cardurile SDHC folosesc un sistem de fisiere FAT32, o specificatie care a fost stabilita pentru aplicatiile cu cerinte de capacitate sporite, si sunt adecvate mai ales pentru fisierele video de inalta calitate. 

Utilizarea tot mai frecventa a fisierelor video de inalta definitie, a fotografiei digitale de inalta rezolutie si a aplicatiilor mobile necesita o capacitate de stocare sporita si viteze de transfer mai exigente. Din acest motiv, vitezele de transfer de date garantate pentru cardurile SDHC sunt cele minime, nu cele maxime. 

Cardurile SDHC de la Verbatim sunt complet compatibile cu toate standardele SD aplicabile. Ele contin si o functie de protejare la scriere, pentru a preveni stergerea accidentala. Cardurile SDHC folosesc acelasi format fizic ca si cardurile SD, dar nu se pot folosi la dispozitivele gazda SD care nu intrunesc specificatiile SDA Versiunea 2.0.

Sigla SDHC este o marca comerciala.

Evaluarea clasei de viteza:
Evaluarea clasei de viteza este unitatea oficiala de masura a vitezei pentru cardurile SD definita de Asociatia SD. Ea este egala cu 8 Mb/s si masoara vitezele de scriere minime pe baza "starii de fragmentare optime in care nu este ocupata nicio unitate de memorie".

Clasa 4: Viteza de transfer minima garantata de 32 Mb/s (4 MB/s).


Mai mult verde, mai putin plastic.

Acest pachet contine, in medie, cu 90% mai putin plastic decat ambalajele anterioare.

Capacitate : 8GB
Viteza de scriere : 4MB/Sec
Viteza de citire: 4MB/Sec


Numar produs: 44018
Vezi mai mult

  • General
    • Tip memorie
    • Clasa de viteza
      4
    • Capacitate GB
      8
    • Viteza maxima
      4 Mb/s

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.