Casti Audio - Wireless si cu fir

Casti Audio - Wireless si cu fir cu preturi cuprinse intre 20 lei si 2983 lei

Descriere Casti Audio

Ce casti audio sa aleg?

Daca obisnuiesti sa asculti muzica ta preferata atunci cand faci sport, ori pur si simplu iti place sa te relaxezi cu o muzica buna sau te ajuta sa te concentrezi mai bine pe lucru sau studiu, ai nevoie de o pereche de casti audio care sa-ti ofere un sunet de calitate. Tipul de casti pe care-l vei alege variaza in functie de scopul pentru care vrei sa le folosesti. Astfel, castile audio se impart in mai multe categorii: pot fi wireless sau cu fir, in-ear (in ureche), on ear (pe ureche), neckband (peste ceafa) sau speciale pentru gaming, de regula cu microfon integrat. Castile in-ear sunt cele mai discrete si usor de transportat, fiind astfel ideale pentru sportivi. Iar pentru ca traim in epoca “wireless”, castile on-ear fara fir sunt si ele extrem de confortabile si usor de purtat.

De ce sa cumperi casti audio de pe Badabum.ro?

Indiferent de nevoile tale, in acest magazin online iti stau la dispozitie sute de oferte de casti audio, de toate tipurile si pentru orice buzunar. De asemenea, ne asiguram ca iti oferim in permanenta cel mai bun raport calitate-pret.

Cum gasesti casti audio bune si ieftine?

Criteriile in functie de care alegi castile potrivite pot fi variate: functiile de redare, izolarea zgomotului, autonomia bateriei sau dimensiunile difuzoarelor, printre altele. In functie de specificatiile pe care ti le doresti, pe Badabum.ro poti gasi cu usurinta casti audio foarte bune, cu o calitate a sunetului excelenta, cat si foarte ieftine. Mai mult, noi iti punem la dispozitie casti audio de la unii dintre cei mai renumiti producatori: Panasonic, Sony sau Philips.

Ce conteaza cand iti cumperi casti audio?

E important sa stabilim scopul pentru care vom folosi castile audio. Prin urmare, e important sa tinem cont de cateva criterii esentiale. De exemplu, daca optam pentru casti wireless, e absolut necesar sa ne asiguram ca autonomia bateriei este suficient de mare. Zgomotul de fundal poate reprezenta o problema, astfel incat e recomandat sa alegi casti audio cu functia de izolare a zgomotului. Daca obisnuiesti sa vorbesti des la telefon si preferi sa faci si altceva intre timp, un microfon incorporat ar fi extrem de util in situatiile in care conectezi castile la telefonul mobil.

Casti audio cu microfon

Fie ca vorbim despre casti in-ear, on-ear sau casti pentru gaming, majoritatea modelelor vin insotite de un microfon integrat. Pentru gameri, castile au aproape intotdeauna microfon integrat, de regula rabatabil, astfel incat comunicarea in stream-ul de joc sa fie si mai distractiva. In cazul in care iti doresti sa conectezi castile la telefonul mobil, astfel incat apelurile telefonice sa se desfasoare intr-un mod si mai confortabil pentru tine, e bine sa stii ca pe Badabum ai o selectie variata de casti atat on-ear, cat si in-ear, cu sau fara fir, care au microfon incorporat.

Casti audio in-ear

Castile audio in-ear (in interiorul urechii externe) sunt printre cele mai populare, datorita faptului ca sunt extrem de discrete, confortabile, si mult mai usor de transportat. Datorita faptului ca pot fi fixate mult mai bine, sunt ideale atat pentru activitatile de fitness, cat si pentru activitatile uzuale, de zi cu zi. De asemenea, castile in-ear au o capacitate mai mare de a reduce zgomotul din jur.