Casti Audio In-Ear Bang & Olufsen Beoplay EX, Gold Tone

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Audio In-Ear Bang & Olufsen Beoplay EX, Gold Tone de la Bang & Olufsen

Se potriveste confortabil

Rezistent la ploaie si transpiratie

Facut pentru mai multe sarcini

A guy is using Beoplay EX in gold

SNUG FIT

Confort pe care te poti baza

Beoplay EX se potriveste cu stilul tau de viata si cu urechile tale. Un design ergonomic complet nou va ofera un confort complet inca de la scoaterea din carcasa, in timp ce varfurile moi va permit sa ascultati ore intregi fara oboseala. Indiferent daca mergeti, alergati sau sariti, silueta bastonului asigura stabilitate, ramanand in acelasi timp confortabil si la nivelul urechilor dvs.

   
A girl is listening peacefully to EX in black

ANULAREA ACTIVA ADAPTIVA A ZGOMOTULUI

Liniste sufleteasca

Transformati o calatorie zgomotoasa cu trenul intr-un moment de concentrare. Sau faceti din alergarea dvs. o experienta meditativa. EX monitorizeaza sunetul ambiental exterior si se adapteaza pentru a-l elimina, astfel incat sa va puteti bucura de o ascultare fara distrageri si de convorbiri de cea mai buna calitate - oriunde v-ati afla. Doriti sa lasati lumea sa intre? Modul Transparenta se ocupa de asta printr-o simpla atingere.

   
A girl is listening to Beoplay EX in black

SUNETE POTENT

Arata mic. Suna puternic.

Beoplay EX se ridica mult deasupra dimensiunilor sale, cu un bas mai plin si un nivel de detaliu imbatabil pentru o forma atat de compacta. Un driver de 9,2 mm in fiecare casti aduce puterea - peste tot, de fiecare data.

   
Beoplay EX in anthracite oxygen with water drops

CONSTRUCTIE IMPERMEABILA

Apa? Nu va faceti griji.

Ati fost prins intr-o ploaie torentiala?  Beoplay EX ramane rezistent la apa pana la un metru de apa timp de 30 de minute si rezista la praf si nisip, datorita calitatii sale de constructie cu grad de protectie IP57. Nu exista vreme rea, ci doar casti nepotrivite.

   
Detail of Beoplay EX gold in the ear of a man

MICROFON

Clear? Crystal.

Pozitionat cu grija pentru a fi mai aproape de gura, stick-ul gazduieste sase microfoane care va permit sa raspundeti si sa efectuati apeluri cu incredere. Zgomot de fond? Tehnologia inteligenta de formare a fasciculului face distinctia intre vocea dvs. si alte sunete, astfel incat sa aveti intotdeauna o voce clara.

   

Mai bun in sticla

Forma intalneste functia. Moda intalneste fidelitatea. O suprafata tactila din sticla aduce precizie si frumusete ca o bijuterie, in timp ce un inel exterior din aluminiu ofera protectie si o inflorire estetica finala. Realizat pentru a dura, facut pentru a fi purtat.

Beoplay EX in gold inside the charging case
Beoplay EX in black anthacite
   
The black charging case with the logo
Beoplay EX in anthracite oxygen

DURATA DE VIATA A BATERIEI

Putin merge un drum lung

Ascultati pana la 6 ore cu ANC activat sau 8 ore cu ANC dezactivat. Cand este timpul sa va reincarcati, pur si simplu glisati EX inapoi in carcasa de incarcare fara fir pentru a va incarca pentru urmatoarea piesa. Un total de 28 de ore.

CONECTIVITATE

Cuplare rapida. Rapid de redat.

Scoateti castile din carcasa de aluminiu si sunteti conectat. Atat de simplu. Bucura-te de ascultare cu latenta redusa atat pe Android, cat si pe iOS cu Bluetooth 5.2 si tehnologia adaptiva aptX(TM). Poti schimba dispozitivele fara probleme cu imperecherea multipunct. EX te acopera.

 

Muzica la indemana in aplicatia Bang & Olufsen.

Mai mult bas, mai multa caldura, mai mult tu. Personalizati-va experienta de ascultare cu aplicatia B&O. Egalizatorul Beosonic si reglajele de anulare a zgomotului va ofera un control complet asupra modului in care ascultati, cu o simpla atingere.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip In ear
Tehnologie Wireless
Conectori Bluetooth
Functii

Rezistent la apa

Rezistent la transpiratie

Microfon

Rezistent la praf

Egalizator

Noise cancelling

Continut pachet 1 x Casti audio
Culoare Auriu
Raspuns in frecventa 20 - 20.000 Hz
Timp incarcare 1.5 h 1.45 h
Timp operare 6 h 8 h 20 h
Greutate 6 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.