Casti audio cu banda Beats by Dr. Dre Solo 2, Wireless, Rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Casti audio cu banda Beats by Dr. Dre Solo 2, Wireless, Rosu de la Beats

Casti audio cu banda Beats by Dr. Dre Solo 2, Wireless, Rosu

Conectivitate Wireless

Libertate de miscare. Conecteaza-ti castile Solo2 Wireless la dispozitivul tau cu ajutorul tehnologiei Bluetooth cu o raza de actiune de aproape 10 m. Poti ajusta volumul sau prelua apeluri cu ajutorul microfonului si comenzilor integrate. Datorita bateriei reincarcabile, beneficiezi de 12 ore de utilizare. Indicatorul LED te va anunta cand e momentul sa reincarci bateria.

Acustica calitativa

Traieste o experienta sonora emotionala. Solo2 Wireless are o gama dinamica si variata cu un sunet clar si natural. Cupele castilor izoleaza impotriva zgomotelor din exterior, pentru a te bucura din plin de muzica ta preferata. Indiferent de ce muzica asculti, vei simti sunetul clar si echilibrat al castilor Solo2 Wireless.

Special concepute pentru cei care sunt intr-o continua miscare

Combinatia dintre o constructie solida, un design compact si pliabilitate, fac din castile Solo2 Wireless accesoriul potrivit pentru orice calatorie. Fie ca esti in metrou, camera de zi sau la birou, nu trebuie sa mai duci grija firului. Dar daca ramai fara baterie, poti conecta firul pentru a continua sa asculti fara durata.

Confort sporit

Proiectate pentru confort. Incepand de la banda flexibila, cadrul castii este curbat, oferind castilor o fixare personalizata.

Design:

Cu banda sustinere On-Ear

Segment:

Tip DJ
Cu control telefon

Tehnologie:

Wireless

Conectare:

Bluetooth

Utilizare:

Multimedia

Microfon:

Da

Lungime cablu (m):

1.3

Culoare:

Rosu

Greutate:

215 g

Altele:

Incarcare USB

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.