Casti audio cu banda Beats by Dr. Dre Solo 2, Rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti audio cu banda Beats by Dr. Dre Solo 2, Rosu de la Beats

Casti audio cu banda Beats by Dr. Dre Solo 2, Rosu

Proiectate pentru sunet

Solo 2 a sosit. Cele mai populare casti Beats au fost reinnoite. Cu acustica actualizata si imbunatita, Solo 2 va permite sa simtiti muzica cu o gama mai larga de sunete si claritate sporita. Rezistente si cu o greutate redusa, aceste casti compacte sunt mai confortabile ca niciodata. Cu Solo 2 luati muzica cu dumneavoastra oriunde veti merge.

   

Simtiti un nou sunet

Experienta emotionanta cu Solo 2. Castile dispun de o gama larga de sunet, cu o claritate care va duce mai aproape de ceea ce artistul doreste sa auziti. Indiferent de muzica ascultata, veti simti sunetul cu o inalta fidelitate la Solo 2.

Confort

Proiectate pentru confort. Incepand de la banda flexibila, cadrul castii este curbat, oferind castilor o fixare personalizata.

Design simplificat

Ganditi-va la masini sport de lux; Solo 2 nu are suruburi vizibile. Deciziile in inginerie si alegerea materialelor au dus la realizarea unor casti pentru o utilizare prelungita. Usor de pliat, aceste casti premium sunt potrivite oriunde veti merge.

 

   

Preluati controlul

Cu ajutorul telecomenzii RemoteTalk, situate pe fir aveti posibilitatea schimbarii melodiilor, sa reglati volumul si chiar sa preluati apeluri, fara a fi nevoie sa ajungeti la dispozitiv. (Compatibil cu dispozitivele iOS. Functionalitatea poate varia in functie de dispozitiv).

   

Design:

Cu banda sustinere On-Ear

Segment:

Tip DJ
Cu control telefon

Tehnologie:

Cu fir

Conectare:

Jack 3.5 mm

Utilizare:

Multimedia

Microfon:

Da

Lungime cablu (m):

1.3

Culoare:

Rosu

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.