Casti audio cu banda Beats by Dr. Dre Beats Pro, Blackout

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti audio cu banda Beats by Dr. Dre Beats Pro, Blackout de la Beats

Beats Pro by Dr. Dre sunt construite pentru a dura si ofera o calitate impresionanta a sunetului pentru orice activitate. Imediat dupa lansare, aceste casti au cucerit producatorii, DJ-ii si inginerii de sunet, datorita acuratetii cu care reda in amanunt fiecare sunet si datorita profesionalismului cu care sunt realizate. Designul este modern si impresionant, dar pe langa aspect, confortul este unul extraordinar.
 
 
Castile folosite pentru a mixa in cele mai mari studiouri
Castile Beats Pro sunt realizate pentru ingineri ai sunetului, muzicieni si celor care iau sunetul in serios. Ele sunt castile pe care artistii le folosesc in studio si sunt realizate sa transmita acelasi nivel de emotie si putere pe care ei intentioneaza sa le transmita.
 
Izoleaza cu adevarat sunetul
Deoarece castile Beats Pro au bureti de urechi foarte consistenti, vei observa sistemul noise cancellation si efectul sau fara sa fie nevoie de baterii sau butoane. Este o experienta de studio, integrata intr-o pereche de casti.
 
Sunet de studio
Castile Beats Pro au un sunet atat de bun deoarece se tine cont de calitatea care se pierde in compresia melodiilor de zi cu zi. Acest lucru semnifica faptul ca tu vei asculta adevarata muzica in modul in care a fost realizata initial, asa cum si artistul o aude in studioul de creatie.
 
Practic indestructibile
Nu exista plastic ieftin si nici cabluri fragile. Castile Beats Pro sunt facute dintr-un aluminium foarte puternic cu un finisaj din piele neagra mata ca si pielea de pe difuzoarele.
 

CARACTERISTICI


Design Cu banda sustinere Over-Ear
Segment Tip DJ
Tehnologie Cu fir
Conectare Jack 3.5 mm
Utilizare Multimedia
Microfon Da
Lungime cablu (m) 1.5
Culoare Negru
Greutate 400 g

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.