Casti audio cu banda Beats by Dr. Dre Studio 2.0, Rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti audio cu banda Beats by Dr. Dre Studio 2.0, Rosu de la Beats

Simte muzica
Beats Acoustic Engine face experienta ta de ascultare intima, personala si reala. Software-ul nostru DSP este conceput pentru a genera experienta emotionala pe care Dr. Dre, Jimmy Iovine, si unii din cei mai mari artisti din industria muzicii rock, hip-hop, pop, electronice si R & B vor sa o simti. Acesta este modul in care muzica ar suna daca artistul ar performa in persoana pentru tine.
 
 
Pune lume pe silentios
Indeparteaza zgomotul de zi cu zi cu sistemul nostru fara compromisuri dual-mode Adaptive Noise Cancellation. Cand ascultati muzica, ANC stabileste in mod automat un echilibru intre muzica si lumea de afara. Daca doriti sa utilizati castile doar pentru a anula zgomotul exterior, numai ANC creste automat nivelul de anulare a zgomotului, pentru o lume mai linistita.
 
 
Ce baterii?
Bateriile consumate pot anula atmosfera imediat. Noul Beats Studio repara acest aspect cu o baterie reincarcabila de 20 de ore. Pentru a preveni irosirea energiei, butonul Auto On / Off dezactiveaza castile atunci cand scoti incarcatorul din priza, si cu indicatorul de nivel al bateriei, stii intotdeauna cat mai este nivelul de incarcare. Uita de adaptoare de specialitate, New Studio poate fi incarcat prin micro USB aproape oriunde.
 
 
Mai usoare, mai puternice si mult mai confortabile
Cand am reinventat castile Studio, le-am proiectat ca o frumoasa masina sport si am facut alegeri disciplinate. Am simplificat noul Studio Beats cu curbe rapide, suprafete netede, si fara suruburi vizibile. Am scazut 13%  din greutatea initiala si le-am facut mai usoare, mai rezistente, si mai confortabile. Am creat casti de ureche moi si un burduf ergonomic pentru a crea o potrivire flexibila, personalizat pentru fiecare forma a capului, astfel incat puteti sa va pastrati muzica doar pentru voiai.
 

CARACTERISITICI GENERALE

Design Cu banda sustinere Over-Ear
Segment Tip DJ
Tehnologie Cu fir
Conectare Jack 3.5 mm
Utilizare Multimedia
Microfon Da
Culoare Rosu
Greutate 0.26 kg
Altele: Incarcare prin cablu USB, Timp de functionare: aprox. 20 ore
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.